Ziar Magazin Online

La presiunea Chinei, SUA admite că are biolaboratoare de manufacturare a virușilor în Ucraina! Scrie ”WASHINGTON EXAMINER”!

conspiratii 22 mai 2022


Si…a explodat! Fratilor este pur si simplu informatia secolului! La presiunea Chinei, USA admite acum 3 ore ca aveau biolaboratoare de manufacturare a virusilor in Ucraina, si…ATENTIE!!!!, ca luptele si varsarea de sange din Ucraina se duc ca Rusia sa nu distruga intre in posesia documentelor si cercetarilor criminale care se faceau acolo. V -am spus de ieri ca bataliile cele mai crancene se duc fix in orasele ucrainiene unde erau aceste biolaboratoare americane de manufacturare a virusilor mortali pentru oameni! De aia Zelensky are la indemana sume uriase de bani sa angajeze mercenari, de aia se platesc 2000 Usd pe zi pentru mercenari, ca sa apere biolaboratoare unde big pharma facea virusii ce se imprastie in lume, ca apoi fraierii sa primeasca tot de la big pharma vaccinuri for life. Fratilor lucrurile sunt clare acum!

Preluare Iulian Urban, MeWe


Într-un articol publicat în presa internațională, WASHINGTON EXAMINER (articol despre care si Iulian Urban vorbeste) dezvăluie că SUA a recunoscut în mod oficial ca are laboratoare biologice în Ucraina, și că toată insistența și interesul pe care SUA le manifestă față de conflictul din Ucraina, este pentru a nu pune mâna rușii pe aceste laboratoare.

Subsecretarul de stat pentru afaceri politice, Victoria Nuland, a declarat marți Comisiei de Relații Externe a Senatului că Statele Unite sunt acum destul de îngrijorate că trupele ruse ar putea căuta să obțină controlul asupra laboratoarelor biologice, așa că lucrăm cu ucrainenii la cum pot preveni ca oricare dintre aceste materiale de cercetare să nu cadă în mâinile forțelor ruse dacă se apropie.”

Recunoașterea ei a venit după ce senatorul republican din Florida, Marco Rubio a întrebat-o dacă Ucraina are „arme chimice sau biologice” și dacă ar putea avea loc atacuri cu asemenea arme.

În cazul în care un astfel de atac ar avea loc în Ucraina, Nuland a spus că „nu există nicio îndoială în mintea mea” că Rusia ar fi în spatele lui și a numit mutarea planificată o tehnică clasică rusă de a da vina pe celălalt tip, pentru ceea ce intenționează să facă ei înșiși”.

Nici Departamentul de Stat, nici Pentagonul nu au răspuns solicitărilor de a da mai multe informații despre aceste ”facilități de cercetare biologica din Ucraina”.

Aici este link-ul articolului de pe site-ul WASHINGTON EXAMINER, unde au apărut informațiile pe care le-am prezentat, pentru cine doreste detalii, ele se gasesc aici…

https://www.washingtonexaminer.com/policy/defense-national-security/us-looks-to-keep-ukrainian-biological-research-facilities-from-russian-control?fbclid=IwAR2oVWFTy9N2Mpe5cdqXRRFrB4WQgvsj48oeQe8XYTc50smRH1b4xwaGifA


Toate articolele apărute pe domeniul CONSPIRAȚII, intră automat sub incidența Legii 544/2001, privind accesul la informațiile de interes public, care ii dă dreptul oricarui român să aibă acces liber și neîngrădit la informațiile de interes public.

CARTA DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE UNIUNII EUROPENE, la articolul 11 spune asa: (1) Orice persoană are dreptul la libertatea de exprimare. Acest drept cuprinde libertatea de opinie şi libertatea de a primi sau de a comunica informaţii sau idei fără amestecul autorităţilor publice şi fără a ţine seama de frontiere.

Am facut aceste mențiuni, pentru că, în ultimul timp, anumite instituții publice sau private au tendința de a CENZURA ILEGAL informațiile care sunt incomode pentru o anumita viziune ocultă, a cuiva anume!

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts