Ziar Magazin Online

Premieră politică!”MIȘCAREA ROMÂNIA SUVERANĂ!” Liderul Liviu Dragnea revine în forță cu un nou proiect politic pentru bunăstarea și suveranitatea României!

MEDIASTIRI 27 03 2023 POLITICA IN INTERESUL ROMANILOR SI AL ROMANIEI

Pe data de 25 martie, de sărbătoarea creștină ”Buna Vestire”, Liviu Dragnea revine în forță pe scena politică din România, un adevărat politician patriot

Pentru Carl Gustav Young, medic, psiholog și psihiatru elvețian, discipolul lui Freud, ”sincronicitățile” au o semnificație deosebit de precisă și valoroasă. Lansarea oficiă a partidului MIȘCAREA ROMÂNIA SUVERANĂ exact în această zi de mare sărbătoare, ”Buna Vestire”, pentru creștinii români, poate fi un simbol al unei mari și noi șanse politice.

Această construcție politică nouă vine cu cel mai bun program politic pentru reconstrucția României și cu cei mai valoroși politicieni,  tehnocrați și specialiști, pentru a putea fi implementat cu succes.

În acest proiect politic s-au implicat mulți români care nu au mai făcut niciodată politică, din dorința de a face ceva bun pentru România.

Partidul MIȘCAREA ROMÂNIA SUVERANĂ a reușit să atragă deja două dintre cele mai valoroase femei din politica din România

Stânga, Lilla Debelka, fostă Președintă PSD diaspora, acum Președinta MRS Bihor, cu o activitate politică externă performantă.

Dreapta, Carmen Daniela, fost ministru de Interne, recunoscută ca cel mai bun ministru de Interne de după 89′.

Doamna Carmen Daniela a fost deja aleasă Președinte Interimar în cadrul ședinței Comitetului Executiv al partidului MIȘCAREA ROMÂNIA SUVERANĂ.

”CU DOMNUL LIVIU DRAGNEA, DOAMNA CARMEN DANIELA ȘI TOȚI COLEGII DIN ȚARĂ, LUPTĂM ÎMPREUNĂ PENTRU ROMÂNI”

Spune Mario Rafael, (în dreapta imaginii), un politician nou și integru, candidatul MRS la Primaria Sectorului 5 București.


Vă așteptăm pe Facebook: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

Pe TIK TOK: @ziaronlinemediastiri.ro

Pe INSTAGRAM: MEDIASTIRI.RO

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts