Ziar Magazin Online

O alianță politică între Liviu Dragnea și Diana Șoșoacă este UNICA șansă a românilor să scape de acest guvern de slugi ale străinilor, de a ne recăpăta independența și suveranitatea, ca popor!

MEDIASTIRI 08 01 2023 POLITICA CORECTA

O coaliție politică între Liviu Dragnea și Diana Șosoacă, este SINGURA ȘANSĂ pentru români să scape de actuala clasă politică incompetentă și trădătoare, care guvernează acum România, spre un dezastru total

Cei care cunosc cu adevărat politică, înteleg foarte bine despre ce este vorba. O imensă campanie de dezinformare și manipulare a facut ca românii să-și piardă complet ”busola politică.”

A prezenta anormalul ca fiind normal, este secretul manipulării, este cauza sclavagismului în care a ajuns societatea -George Orwell 1984

După ce, câțiva ani de zile Iohannis a terfelit în cel mai josnic mod PSD, pe toate posturile TV, PSD îl salvează pe Iohannis de la destituirea din funcția de președinte al României. Când USR s-a retras de la guvernare iar AUR a demarat o imensă campanie națională pentru destituirea lui Iohannis, salvarea lui a venit din partea PSD, partidul pe care l-a criticat, umilit și înjosit în ultimul hal. Pfffff!

După ce Diana Șoșoacă strigă alături de reziștii USR și PNL în Piața Victoriei jos Liviu Dragnea, jos hoții,

Într-un discus în Parlamentul României, Diana Șoșoacă face o afirmație șocantă: ”faceți-mi și mie dosar penal ca lui Liviu Dragnea”

cu semnificația că Liviu Dragnea nu este vinovat

Foarte puțini români știu că Diana Șoșoacă a fost #rezist și a protestat alături de reziștii USR și de PNL în Piața Victoriei, contra lui Liviu Dragnea.

ATENȚIE, Diana Șoșoaca ia susținut exact pe cei pe care acum îi critică cu cea mai mare îndârjire, pe care îi numește trădători, lași, vânzători de țară, slugi ale intereselor străine!!!

Partidul AUR, după ce a mers pe ideea de naționaliști, patrioți, surpriză, au făcut alianță cu USR pentru a-l da jos pe Iohannis. După asta, AUR încearcă să facă alianță, de fapt să fuzioneze cu PMP, partidul securistului Băsescu, care a creat actualul sistem mafiot care controlează România. Din tot acest peisaj politic, ce credeți că poate un român să mai înțeleagă!?

Diana Șoșoacă este printre puținii parlamentari români care au curajul să se lupte cu actualul guvern corupt, al lui Iohannis 

Există cumva posibilitatea ca Diana Șoșoacă să fi înțeles greșeala enormă pe care a făcut-o trădându-l pe Liviu Dragnea, există posibilitatea ca Diana Șoșoacă să își fi dat seama că a contribuit la prăbușirea gravă a României și să aibă cumva mustrări de conștiință!? Se pare că este posibil ca acest lucru să fie adevărat. Cumva, ceva s-a întâmplat!

De curând la TV Liviu Dragnea a spus că ar face alianță politică cu Diana Șoșoacă. Eu cred că există într-adevăr o unică șansă politică pentru România, și aceea este o alianță între partidul lui Liviu Dragnea și partidul Dianei Șoșoacă. Dar ca acest lucru să se întâmple există un mare, mare secret.

Diana Șoșoacă trebuie să iasă în public și să spună devărul despre Liviu Dragnea. Dar care este adevărul despre Liviu Dragnea!?

Liviu Dragnea a fost închis nevinovat, la comandă din afară

Adevărul este că Liviu Dragnea a reușit cea mai buna guvernare a României de la Alexandru Ioan Cuza încoace, a reușit cele mai bune măsuri economice și administrative pentru bunăstarea României.

Adevărul este ca Liviu Dragnea nu a furat absolut nimic și a fost închis nevinovat, pentru gravele daune pe care le-a provocat intereselor străine în România și pentru imensul bine pe care el l-a făcut românilor.

Liviu Dragnea este singurul politician din România care deține cunoștințele necesare și un program politic cu care se poate relansa economia acestei țări, care poate forma iar o echipă politică competentă, așa cum a mai facut-o

Dacă Liviu Dragnea nu ar fi fost închis și ar fi continuat să guverneze România, această nație ar fi devenit SUVERANĂ ÎN EUROPA, nu s-ar mai fi dus profesoarele cu salarii de mizerie (femeile românce în general) să șteargă la fund bătrânii în Italia, ar fi rămas acasă, în România, alături de familie și copii. Așa ceva însă nu este pe placul Ocultei Mondiale, al celor care vor să ne țină în sclavie și sărăcie.

Gabriela Firea, cea mai mare trădătoare a lui Liviu Dragnea și a României, a afirmat în public la TV că s-a primit ordin din Parlamentul European ca PSD-ul lui Liviu Dragnea să fie distrus și preluat de sistem, pentru că era unul dintre cele mai mari partide naționaliste din Europa, care le încurca planurile celor care controlează acum România.

Cât de josnică să fii Gabriela Firea, să știi adevărul, să știi că ordinul închiderii patriotului Liviu Dragnea a venit din afară și tu să te aliezi cu acești trădători?

Diana Șoșoacă cunoaște acest adevăr, dacă ea nu îl va spune în public, România nu va mai avea nici o șansa, NICIODATA

Cei care ne conduc acum vor câștiga și ne vor conduce în continuare. Diana trebuie să spună adevărul despre Liviu Dragnea, pentru că electoratul ei diferă fundamental de electoratul lui Liviu Dragnea. Electoratul lui Liviu Dragnea este format din oameni maturi, mai vârstnici, civilizați și patrioți adevărați, electoratul Dianei Șoșoacă este format într-o măsură destul de mare de către cei care nu știau altceva decât muie, jigodie, și așa mai departe. Electoratul Dianei nu se suprapune aproape deloc peste electoratul lui Liviu Dragnea și dacă Diana nu va spune adevărul despre Liviu Dragnea, chiar dacă vor face o coaliție, forțele lor politice se vor anihila reciproc.


ETICHETE. Liviu Dragnea. Diana Șoșoacă. O alianță politică între partidele celor doi este singura șansă a Romăniei.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts