Ziar Magazin Online

”O femeie nu poate să bată sau să învingă în luptă un bărbat!”Ceea ce ne prezintă filmele hollywoodiene este fals grosolan!

MEDIASTIRI 27 01 2023 TABU  CONSPIRATIE

Coperta am ales-o special în cinstea celor doi idoli de-ai mei din tinerețe, Jean Claude van Damme și Bolo Yeung


În ultimul timp, Hollywood inundă piața cinematografică cu o nouă categorie de filme de prost gust, aberante, în care rolul Eroului este în mod ridicol ocupat de o Femeie

Din ce în ce mai des vedem în filmele de acțiune, cu lupte, că rolul principal, Eroul, este o fetițză de 25 de anișori și 50 de kilograme greutate. Această fetișhcană, rupe în bătaie câte 3-4 bărbați odată, bărbați bine pregătiți, militari, luptători, de peste 100 kg fiecare.

Vedem cum Angelica Jolie și alte fetițze care joacă în aceste ridicole și absurde roluri feminine, blochează lovitura unui astfel de bărbat, lovitură care ar sparge un perete, și îl aruncă pe respectivul bărbat, printr-un procedeu sofisticat, cațiva metri în aer, lovindu-se în final de un perete și rămânând lat.

O Femeie nu are capacitatea fizică să învingă un bărbat în luptă

Ignoranță, prostie, rea-intenție sau cerință comercială?

Faptul că există mulți actori de top, bine pregătiți în arte marțiale și alte stiluri de luptă, care știu bine despre ce vorbesc eu aici, este absolut evident că este vorba despre rea-intenție sau o cerere comercială mare din partea publicului nepriceput în acest domeniu.

Ca Femeie, nu-i așa că-i Cool, că e supermișto, să vezi cum una dintre semenele tale îi bate de îi rupe în bucați, pe mai multi bărbați în același timp? Și, după fiecare bărbat rupt în bucațele mici, eroina noastră își trage umerii către spate, apleacă capul puțin și, privind șmecherește pe sub ochi, ca o vampă, cu un mers sacadat, se îndreaptă amenințător către urmatoarea victimă, pe care, în scârbă, cu o zeflemea mirobolantă, o face praf și pulbere, cu o singura lovitura năpraznică. Mișto, nu!?

Din păcate pentru sexul slab, așa ceva nu este posibil, nici în cele mai frumoase și îndraznețe visuri!

Ați văzut lupta din Kickboxer dintre Jean Claude van Damme și Mohammed Kissi ?

Undisputed 2, lupta dintre Scott Adkins si Michael Jai White ?

Dar lupta dintre Jean Claude van Damme si Bolo Yeung ?

Cine poate crede că o Femeie poate învinge în luptă un asemenea bărbat!?

Secretul acestui subiect este dezvăluit în filmul Mulan

Tată fetei Mulan, rolul principal, afirmă că Arta Războiului se predă din generație în generație, doar de la tată la fiu, pentru că, doar bărbații au Chi, femeile nu au.

Da, există femei cu o înzestrare nativă mai solară și ele, printr-un antrenament intens, pot să atingă performanțe destul de bune în Artele Marțiale, dar nu se pot apropia de performanțele bărbaților, nici pe departe.

Nu există nici un sport fizic în care femeile să se poată apropia ca performanțe de cele ale bărbaților. Exact așa este și în Artele Marțiale!

Mister sau conspirație pentru distrugerea feminității

Eu merg pe ideea de conspirație, un plan bine elaborat de a le distruge femeilor cel mai prețios dar de la Dumnezeu, FEMINITATEA. Artele Marțiale și Culturismul sunt cam singurele ”sporturi” pe care eu nu le recomand niciodată femeilor. Aceste sporturi sunt specifice naturii masculine și au tendința clară de a le diminua feminitatea și de a le masculiniza pe femei, ceea ce nu este deloc bine.

FEMINITATEA este principala calitate necesară întemeierii unei familii creștine, unite, trainice. Distrugerea FEMINITĂȚII prin diferite modalitați este una dintre cele mai importante condiții ca Oculta Mondială să reușească să dezbine societatea și să o stăpânească.

Familia este celula de bază a societății

Cum, femeia să aibă grijă de casă, să gătească, să facă curățenie, să-și îngrijească și ocrotească soțul și copiii? NOP, femeia trebuie să fie independentă, să-și făurească singură o carieră de succes, să muncească non-stop pentru diferite corporații care pun monopol pe timpul ei. Femeia nu trebuie să mai aibă timp de familie, doar pentru corporații, să devină sclava carierei sale.

Ca să reușească imensul Plan Satanic al Francmasoneriei, femeile trebuie sa fie masculinizate, să-și piardă adevărata lor forță spirituală, pe care nimeni nu o poate învinge, PURITATEA și FEMINITATEA. O femeie care are aceste calități, nu poate fi învinsă de 1000 de bărbați, cei mai puternici de pe Planetă, pentru că, în fața unei asemenea Femei, orice bărbat își pleacă capul adânc, până în pământ.

O Femeie pură și feminină este mai presus chiar decât un Zeu

Reia-mi al nemuririi nimb/ și focul din privire/ și pentru toate dă-mi în schimb/ o oră de iubire…

Spune Eminescu în Luceafărul. Prin aceste versuri Eminescu ne revelează nesfârșita putere Dumnezeiască Feminină, pentru care, chiar și un Zeu ”ar renunța” la condiția lui de nemuritor.


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts