Ziar Magazin Online

”HATHA YOGA”- Miracolul Sănătății! Un caz paranormal de sănătate perfectă a unei yoghine în vârstă de 83 de ani!

MEDIASTIRI 16 05 2023 SANATATE – SPIRITUALITATE

După 26 de ani de Hatha Yoga, o femeie în vârstă de 83 de ani, are o sănătate perfectă

Dumbravă Paraschiva, din Râmnicu Sărat, practicant yoga de 26 de ani. Din neatenție, a alunecat și și-a fracturat piciorul.

Ajunsă la spital, a avut loc următorul dialog, între medic și cursanta yoga:

MEDICUL – De ce boli suferiți, ce medicamente luați ?

YOGHINANu am nici o boală, nu iau nici un fel de medicamente !

Medicul și asistentele prezente fac ochii mari și nu le vine să creadă. Un pic năuciți, repetă întrebarea.

MEDICUL – Cum, nu suferiți de nici o boală și nu luați nici un fel de medicamente la vârsta dumneavoastră ?

YOGHINANu, nu sufăr de nici o boală și nu iau nici un medicament, sunt lacto-vegetariană și practic Yoga de 26 de ani.

Așa se încheie unul dintre cele mai inedite dialoguri dintre un medic și un pacient, pacientul fiind yoghin.

Acum, în acest moment, pot oare cititorii acestui articol să realizeze care ar fi impactul social, asupra sănătății oamenilor, daca Hatha Yoga ar fi prezentată și promovată corect? Vă puteți acum imagina uriașele pierderi financiare pe care le-ar suferi Big Farma, colosala industrie farmaceutică care, se spune, că ar fi devenit cea mai profitabilă industrie de pe planetă, depașindu-le pe cele de armament, droguri, petrol și prostituție de lux!!!

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care disciplina milenară Hatha Yoga și Școlile Autentice de Yoga sunt atât de blamate, criticate și se spun numai minciuni despre ele. Big Farma, Oculta Mondială, Neonaziștii, Francmasoneria Satanică, doresc o societate bolnavă, mare consumatoare de medicamente, multe dintre ele total inutile.

Efectele practicii Hatha Yoga

Aceasta este Virasana, postura Eroului, trezește și amplifică o stare profundă și puternică de vitalitate, curaj, masculinitate, forță. Este recomandată în special bărbaților, pentru o practică mai intensă.

Pe lângă calitățile specifice pe care le oferă fiecare asană, Hatha Yoga oferă practicanților o sănătate perfectă. Deși această ramură Yoga este una de sine stătătoare, ea mai poate fi privită ca o precursoare pentru formele mai înalte de Yoga în care predomină tehnicile de meditație, cum ar fi Laya Yoga sau Raja Yoga.

Pentru a aborda cu succes formele înalte de meditație yoghină prelungită, 2-3 ore continuu, fără întrerupere, corpul fizic trebuie să functioneze perfect. Orice funcționare incorectă a unui organ intern, durere, jenă, amorțire, ne va împiedica să realizăm cu succes formele înalte de meditație.

Corpul fizic al yoghinului trebuie să funcționeze perfect, pentru a putea sta în aceeași poziție, nemișcat, neclintit, timp de 2-3 ore. Hatha Yoga face acest lucru posibil


Vă așteptăm pe Facebook: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

Pe TIK TOK: @ziaronlinemediastiri.ro

Pe INSTAGRAM: MEDIASTIRI.RO

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts