Ziar Magazin Online

Tucker Carlson a fost concediat de Fox News pentru că a îndrăznit să spună adevărul despre Ucraina

MEDIASTIRI 30 04 2023 STIRI EXTERNE CONSPIRATIE

Tucker Carlson a fost concediat personal de proprietarul Fox, Lachlan Murdoch, pentru că a denunțat corupția regimului Biden din Ucraina

Cel mai curajos și popular prezentator de știri din America, Tucker Carlson, a fost concediat de postul TV FOX, în urma mai multor emisiuni în care jurnalistul a deconspirat minciunile și manipulările mass-mediei internaționale despre regimul corupt și războiul din Ucraina.

„Poate că acum alți jurnaliști de la FOX vor înțelege că Lachlan Murdoch este cel care conduce afacerea, și nu ei!”

Fox News a plătit despăgubiri de 787 de milioane de dolari, pentru că unele gazde de la Fox News au ”înnebunit” răspândind vestea falsă că Donald Trump a fost învins la ultimele alegeri de aparate de vot care fuseseră cumva manipulate.

În prima reacție oficială după demiterea de la Fox News, Tucker Carlson lansează un atac dur la adresa partidelor politice din SUA și a sponsorilor acestora.

”SUA seamănă foarte mult cu un stat momopartid. Vocile independente din mass-media sunt reduse la tăcere, iar totul este un plan bine coordonat”

„Atât partidele politice, cât şi donatorii acestora au ajuns la un consens asupra a ceea ce le avantajează şi conspiră activ pentru a reduce la tăcere orice discuţie despre acest lucru. Brusc, SUA seamănă foarte mult cu un stat monopartid. Este o constatare deprimantă, dar nu e ceva permanent” – Tucker Carlson

„Unde mai poţi găsi americani care să spună adevăruri? Nu în prea multe locuri, dar mai sunt câteva” – Tucker Carlson

Tucker Carlson prezenta din 2016 emisiunea „Tucker Carlson Tonight”. El a devenit una dintre cele mai influente voci ale Americii. Pe de altă parte însă, adversarii l-au acuzat că a popularizat teoriile conspiraţiei..

Adevărul este ca Tucker a făcut mai multe emisiuni în care a devoalat regimul corupt, dictatorial al lui Zelenski, adevărul despre laboratoarele biologice din Ucraina și faptul că administrația Biden susține războiul sponsorizând cu miliarde de dolari Ucraina.

Era în mod evident o chestiune de timp până ”sistemul globalist” să intervină să-l reducă la tăcere pe celebrul jurnalist.


Vă așteptăm pe Facebook: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

Pe TIK TOK: @ziaronlinemediastiri.ro

Pe INSTAGRAM: MEDIASTIRI.RO

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts