Ziar Magazin Online

China ar putea lua în considerare o alianță militară și furnizarea de arme către Rusia! Putin și Xi cred că pot distruge SUA dacă acționează împreună!

MEDIASTIRI 07 03 2023 STIRI EXTERNE

Wang Yi, diplomatul chinez cu rangul cel mai înalt, a vizitat Rusia și a avut o discuție cu Nikolai Patruşev, unul dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai preşedintelui Vladimir Putin

Wang a făcut o declarație potrivit căreia Rusia şi China ar trebui să elaboreze noi măsuri comune pentru a asigura securitatea ambelor ţări. Rusia și China trebuie să rămână împreună, împotriva Occidentului.

Potrivit Wall Street Journal, preşedintele chinez Xi Jinping pregătește  o vizită la Moscova în următoarele luni pentru a avea o întâlnire cu Vladimir Putin.

Vizita lui Joe Biden la Kiev la un an de la începerea conflictului militar din Ucraina ar putea avea repercusiuni grave, afirmă analiștii militari, care cred că decizia președintelui american ar putea face ca Rusia și China să lupte împreună în acest conflict.

Cei doi aliați, Putin si Xi, cred că pot distruge SUA dacă acționează împreună

Această vizită a fost dorită de către Vladimir Putin chiar de anul trecut din decembrie, cand a folosit apelativul prieten drag pentru președintele Chinei, Xi Jinping, căruia i-a adresat o invitație de a veni la Moscova.

Xi Jinping a fost alături de Putin, încă de la începutul conflictului din Ucraina, rezistând presiunilor occidentului de a izola Rusia. Comerţul bilateral a crescut vertiginos de la începutul conflictului, Rusia vânzând statelor asiatice, inclusiv Chinei, cantități mult mai mari de petrol.

Putin şi Xi împărtăşesc viziunea de ansamblu asupra lumii, potrivit căreia Occidentul este decadent şi în declin, la fel cum China contestă supremaţia SUA în toate domeniile, de la tehnologie la spionaj şi putere militară.


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts