Ziar Magazin Online

”Al IV-lea Eveniment Academic al Casei Regale a Nobilei Familii Agricola – un succes de proporții!”

MEDIASTIRI 18 06 2023 STIRI EXTERNE

Articol scris de Raul Babi

Cel de-al IV-lea Eveniment Academic al Aristocrației Adriatice din Europa Orientală, organizat sub auspiciile Augustei Case a Nobilei Familii Agricola

Desfășurat în orașul Macerata, în data de 10 iunie 2023, întâlnirea a beneficiat de un sprijin fenomenal din partea autorităților locale, acest fapt fiind dovedit de prezența a numeroși funcționari publici, precum domnul Primar Mauro Sclavi (orașul Tolentino), domnul Primar Sandro Parcaroli (orașul Macerata), domnul Consilier Local Luigi Rocchi etc.

La Congres au participat, în egală măsură, în semn de solidaritate față de principiul noblesse oblige și membrii importanți ai societății civile: Comandantul Poliției Locale Macerata, domnul Danilo Doria; Comandantul Provincial al Detașamentului de Pompieri, domnul Doctor inginer Mauro Caprarelli; Șeful Secției de Ortopedie și Traumatologie, Spitalul Macerata, domnul Doctor Roberto Procaccini etc. Notabilă este și prezența Părintelui Oleg Bonari, slujitor al B.O.R. din Arhiepiscopia Ortodoxă Româna a Italiei, căruia i-a fost acordat titlul nobiliar de ,,Cavaler în Grad de Mare Cruce” al S.M.O.S.S.A.N. – Ordinul Dinastic al Nobilei Familii Agricola.

În semn de profundă recunoștință față de sprijinul primit, în numele Academiei Dinastice Universitare, A.S.R. Christian Agricola a oferit și alte diverse distincții pentru persoanele care s-au remarcat în domeniul lor de activitate, dar și Premii speciale, precum ,,Premiul Capitolin” pentru Regiunea Marche, ,,Premiul Capitolin” pentru Regiunea Macerata ș.a.m.d.

Prezenți la Congresul dedicat Zilei Internaționale a Heraldicii, cu interes deosebit, nobilii și notabilii din întreaga Italia au luat parte la diferite prezentării cu tematici specifice, susținute de membrii importanți ai aristocrației europene, precum Alteța Sa Regală Christian Agricola de Udine și Risano, Principe de Occitania, Principe și Duce de Capua delle Terre di Lavoro (https://wikitrash.miraheze.org/wiki/Christian_Agricola), Excelența Sa Contele Enzo Modulo Morosini de Riscialla și Sant’Anna Morosina, Doctorul Dario Grandoni, Președintele Fundației Matteo Ricci etc.

Evenimentul Academic a fost un mare succes, acest lucru fiind dovedit de nerăbdarea stârnită nobililor italieni de anunțul următorului astfel de Congres, desfășurat în inima Italiei rustice. Mulțumiri speciale revin tuturor participanților, în special Excelenței Sale Contele Paolo Perini de San Giuliano l’Ospitaliere, Delegat al Academiei D.U.O.M.S.S.A.N. pentru Provincia Macerata.


Vă așteptăm pe Facebook: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

Pe TIK TOK: @ziaronlinemediastiri.ro

Pe INSTAGRAM: MEDIASTIRI.RO

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts