Ziar Magazin Online

”Dopaj sau Anticoagulante” Campioana Simona Halep a ieșit ”pozitivă” la testul antidoping!

MEDIASTIRI 23 10 2022 LIFESTYLE

Simona Halep a fost găsită ”pozitivă” la testul antidoping, cu substanța Roxadustat

Șoc în lumea mondena a sportului! Tenismena Simona Halep a fost testată pozitiv pentru o substanță interzisă, Roxadustat. Dacă se va dovedi că jucătoarea de tenis a luat cu bună știință substanța respectivă, aceasta riscă o suspendare uriașă.

După vestea că Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping desfășurat la turneul de la US Open 2022, la finalul lunii august, fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal este convins că jucătoarea din Constanța este „curată”.

Dumitru Dragomir bagă mâna în foc că Simona Halep nu a consumat substanțe interzise și se gândește să nu fie vorba de o greșeală, așa cum a pățit Andreea Răducan la Olimpiada de la Sydney, când a pierdut medalia de aur din cauza faptului că medicul lotului i-a dat

Printre vedetele din tenis care au reacționat la aflarea veștii despre Simona Halep s-a numărat Ilie Năstase. Acesta se declară șocat că sportiva noastră a fost depistată pozitiv la un control anti-doping.

Cum poți să iei Roxadustat din greșeală!?

O întrebare de bun simț rațional, cum poți să iei Roxadustat din greșeală!? Adică, te duci la farmacie și ceri Aspirina, ei iți dau din greșeală Roxadustat, și tu, din încă o greșeală, iei medicamentul ăsta!!! Sau, iți prescrie medicul personal care, din greșeală nu știe că este interzis, și tu il iei, că nu știi că medicul tau nu știe că este interzis!!!

Umblă vorba că Halep ar lua anticoagulante, pentru efectul secundar al serului experimental primit


”Simona va trebui să iasă în fața și să spună fanilor că, de fapt, a luat tratament care ajută ca sângele să nu se coaguleze. Și știe foarte bine ce provoacă coagularea lui, făcea reclama la serr.rul „minune” fără ca ea sa fie om de știință. Din păcate, unii oameni au ascultat-o și pentru ei este prea târziu, poate și pentru Simona.

Banii și ipocrizia se plătesc, orice rău se întoarce ca un bumerang. Însă doar cu ajutorul ADEVĂRULUI va putea măcar sa oprească bumerangul îndreptat spre viața ei.”


Cu siguranță, mai devreme sau mai târziu vom afla care este adevărul: s-a dopat pentru a-și îmbunătăți performanța sportivă sau face tratament cu anticoagulante pentru efectele secundare ale Substanței Experimentale pe care a luat-o, sub denumirea de Vaxxin…!!!

Știați că:

Simona Halep a devenit nr.1 mondial datorită unui sistem bizar de punctaj, fără să fi bătut nici una dintre primele trei jucătoare în meciuri directe

În momentul în care Simona Halep a ajuns numarul unu (1) mondial, ea nu bătuse într-un meci direct nici una dintre primele trei (3) jucatoare ale acelui moment, Serena, Wozniacki si Sharapova, pe care ea nu le-a învins niciodată, dar cu toate astea, Halep era NUMARUL 1 MONDIAL! 

Nimeni nu vorbeste despre aceasta realitate. În timp ce milioane de români erau în extaz, că românca noastră este nr. 1 mondial, cei care sunt pasionați de sport și știu despre ce este vorba, erau pur și simplu consternați. Probabil că timpul Simonei a trecut, și de acum vom începe să aflăm lucruri interesante despre ea, care până acum nu s-au scris.


Indicii. Simona Halep a fost găsită dopată cu Roxadustat la un test antidoping, Simona Halep a ajuns numarul unu mondial fără ca să fi bătut în meciuri directe vreuna dintre primele trei clasate în acel moment, Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test antidoping, Simona Halep va fi suspendată cațiva ani și este posibil, cariera ei în tenis să se fi terminat.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts