Ziar Magazin Online

”Partidul România Suverană”-noul proiect politic patriotic al lui Liviu Dragnea și Carmen Dan, așteptat de milioane de români!

MEDIASTIRI 18 01 2023 POLITICA CORECTA PENTRU ROMANIA

Liviu Dragnea împreună cu Carmen Dan, revin în forță pe scena politică, cu un nou proiect patriotic, Partidul Romania Suverană

Pentru susținătorii lui Liviu Dragnea, acest proiect nu este o surpriză, deoarece cănd Liviu a părăsit APP -ul lui Ștefănescu, împreună cu el și-au dat demisia 23 de organizații, cele mai mari.

Se vorbeste că acest proiect politic s-a plănuit ”în secret”. Acest partid nu începe de la ”zero”, el se bazează pe toți românii de bună credință care s-au alăturat APP (pentru Liviu Dragnea), și care au plecat scârbiți de comportamentul lui Codrin Ștefănescu, + cele 23 de organizații demisionare din APP care au declarat oficial că merg mai departe cu Liviu Drganea.

„Mă bazez pe oameni care au făcut politică și care sunt în regulă. Oameni cu mintea la ei, cu vorbele la ei, cu caracter. Sunt și oameni specializați pe anumite domenii cu care colaborez”

Programe personalizate pentru fiecare tip de legume. Am făcut analize, am făcut calcule, suntem pregătiți cu resursele financiare”

Avem un program pentru redarea demnității profesionale: medici, avocați, profesori. Redarea demnității pentru cei care lucrează în Ordine Publică și siguranță națională. Mă refer în special la cei care lucrează în Ministerul de Interne și în Ministerul Apărării”- a declarat Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Marea surpriză, Carmen Dan președinta Partidului România Suverană 

În sfârșit, este momentul să vă destăinui un ”secret!”

Carmen Dan are o popularitate și o simpatie atât de mari în rândurile românilor, încat este, și la ora actuală, cea mai valoroasă femeie politician și singura personalitate politică din România care îl poate depăși în popularitate și sustinere chiar pe Liviu Dragnea

Venirea lui Carmen Dan la președenția Partidului România Suverană nu înseamnă altceva decât un mare plus politic pentru acest partid, cu adevărat patriotic, românesc, pentru români!

Programul de guvernare al Partidului România Suverană

Programul politic al Partidului România Suverană s-a născut din nevoia cetățenilor României de a se regăsi, doctrinar și organizatoric, într-o forță politică puternică de centru, adresată tuturor categoriilor sociale, românilor care în ultimii ani au suferit în tăcere, au pierdut și au fost umiliți și sacrificați.

În egală măsură, Partidul România Suverană a apărut din necesitatea reevaluării rolului individului și familiei în societate, precum și reașezării relațiilor dintre cetățean și instituțiile statului.

Partidul România Suverană promovează doctrina național-conservatoare, de orientare suveranistă.

Aceste coordonate doctrinare oferă repere teoretice și practice pentru soluționarea contradicțiilor majore manifestate în cadrul principalelor sisteme politice ale societății contemporane. Partidul România Suverană se sprijină în misiunea pe care și-o asumă pentru reconstrucția unei societăți democratice pe baze sănătoase, pe un set de principii și valori între care primează libertatea, suveranitatea, demnitatea, dreptatea socială, responsabilitatea și identitatea națională.

Partidul România Suverană promovează valorile și interesele naționale, pluralismul politic, contribuie la formarea opiniei publice, participă cu candidați în alegeri și la constituirea unor autorități publice și stimulează participarea cetățenilor la scrutinuri, potrivit legii. Partidul România Suverană militează pentru respectarea suveranității naționale, a independenței și a unității statului, a integrității teritoriale, a ordinii de drept și a principiilor democrației constituționale.

Partidul România Suverană este formațiunea angajată pentru a-i reprezenta politic pe toți aceia care cred în democrație și în valoare, în dreptatea socială și în necesitatea împlinirii personalității și afirmării demnității umane și naționale. Partidul România Suverană crede în capacitatea clasei de mijloc și în lupta pentru recâștigarea demnității și a drepturilor sale legitime.

Partidul România Suverană este o entitate politică deschisă tuturor cetățenilor români care împărtășesc valori și curente politice de sorginte conservatoare în concepția cărora valorile definitorii ale oricărei comunități sunt create de oameni pentru oameni, și NU împotriva lor. Esența doctrinei național-conservatoare este aceea că familia, națiunea, comunitatea reprezintă fundamentul statului. Membrii PRS cred în libertățile fundamentale ale individului, în manifestarea liberă a personalității umane, prin exercitarea deplină a drepturilor fundamentale ale omului și ale cetățeanului, a demnității umane.

Partidul România Suverană va determina o schimbare majoră bazată pe principiile național-conservatoare și suveraniste, capabile să asigure respectarea drepturilor fundamentale la viață, la un trai decent, la sănătate și educație. Revenirea la principiile național-conservatoare este singura soluție care poate determina, credibil și consistent, o schimbare fundamentală de sistem. Aceste principii doctrinare, în esență, au în vedere eliminarea antagonismului dintre individ și colectivitate – înțelegând că individul nu se poate afirma în afara societății, iar societatea este o sumă a indivizilor. În concepția Partidului România Suverană, „Statul este al oamenilor, nu oamenii ai statului!”.

Partidul România Suverană are ca scop asigurarea unui climat politic și social favorabil dezvoltării fiecărui individ, prin îmbinarea valorilor morale ale binelui comun, ale justiției, ale corectitudinii între partenerii de dialog social, cu principiile doctrinei conservatoare, generatoare de stabilitate și evoluție predictibilă a societății. Având în vedere că personalitatea și demnitatea umană se pot afirma numai în condițiile existenței unui anumit nivel de bunăstare, Partidul România Suverană susține interesele micilor întreprinzători, inițiativa privată și militează pentru solidaritate socială în folosul categoriilor defavorizate. Dreptul la proprietate este considerat intangibil, dar un rol important pentru modelarea proprietății este dat de „funcția socială a proprietății”, de rolul ei în modelarea societății și a evoluției acesteia spre o clasă de mijloc majoritară.

Partidul România Suverană acționează pentru dezvoltarea clasei de mijloc în România și promovarea capitalului autohton. Societatea național-conservatoare se bazează pe un tip nou de coeziune socială care depășește bipolaritatea antagonică dintre muncă și capital, înlocuind-o cu triada Inițiativă – Capital – Muncă. Educația, instruirea, cunoașterea sunt mijloace concrete de dobândire a libertății. Numai un om liber se poate exprima și afirma fără rețineri în societate. Partidul România Suverană urmărește redescoperirea adevăratelor valori astfel încât criteriul valorii umane să fie mijlocul de selecție în societate, inclusiv în politică. Societatea poate prospera și statul poate fi puternic dacă economia României prosperă………………


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts