Ziar Magazin Online

Actorul Florin Zamfirescu: ”Mi-e teamă ca România a dispărut, nu mai există nici acorduri, nici acte semnate, nu mai există nimic!’!”

MEDIASTIRI 06 03 2023 STIRI

Extrem de mâhnit, în direct la ROMÂNIA TV, actorul Florin Zamfirescu creionează România într-un tablou sumbru

Celebrul actor afirmă că este șocat, România nu mai există, nu este luată în seamă, este călcată în picioare, s-a prăduit totul!

”Ce să mai acuzi poporul, că unde a fost poporul, când s-a vândut totul, ce, m-a întrebat cineva ceva pe mine? Noi am stat, am crezut. Sunt în vârstă, nu pot să mai fac nimic, decât să asist, sunt un spectator. Aș fi vrut să aplaud ca spectator, dar nu ai ce aplauda, este o rușine”.

”Eu cred că era mai liniște și mai bine când noi aveam vecini URSS, ei nu ne luau terenurile. OMV face ce vrea în România”

”Să ne închidă pe toți în case în Pandemie ca să poată fura ei în liniște”

Suntem dușmănoși, bârfitori, nu mai cred în calitățile poporului român, aceste calități au dispărut, au fost diluate.

Eminescu avea dreptate, cine iubește străinii….. să vină toți peste tine, să-ți facă o istorie falsă… Cum să facă aia ce vor acolo în Canalul Bâstroe!?’‘ declară marele actor

Lumea toată este în nevălmășie, este praf și pulbere

P.S. Scuzați domnule Florin Zamfiresu, dar publicația MEDIASTIRI.RO are o curiozitate! MARE!

Imediat după ce guvernul condus de Liviu Dragnea v-a dubla salariile, dumneavoastră actorilor, nu cumva protestați ca posedații de Diavol, să-l dați jos? Nu cumva domnilor actori ați fost în prim-planul mișcării sataniste din România care dorea cu disperare să-l aducă la conducerea acestei țări pe actulul Klaus Iohannis și guvernul lui?

Vorbiți despre străinii care ne cotropesc țara? Nu cumva chiar voi actorii ați fost printre cei mai mari susținători ai acestui guvern!?


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts