Ziar Magazin Online

Adevărul despre puterile miraculoase ale lui Rasputin, unul dintre cei mai mari călugări ocultiști ai Rusiei!

MEDIASTIRI 11 01 2023 MISTERE

Grigori Efimovici Rasputin a fost un calugăr ocultist rus, care, în urma unor practici spirituale secrete, a dobândit mari puteri paranormale

Despre Rasputin, fiecare publicație a scris cum a găsit, cum a crezut și cum s-a ”priceput!” Istoria lui Rasputin este ok, cât despre proveniența, practicile și înzestrarile lui oculte, ceea ce s-a scris până acum este departe de realitate.

Rasputin a fost stareț al congregatiei religioase Hlâsti și a reușit printre altele, să devină una dintre cele mai controversate personalități ale secolului 20′.

Prezența și impactul social al lui Rasputin în societatea rusă a anilor 1910

În anul 1904 a avut loc aşa numita „Renaştere a dinastiei Romanovilor” prin nașterea Ţareviciului Alexei. Bucuria s-a transformat imediat în grijă şi disperare deoarece, ţareviciul a fost diagnosticat cu o boală  numită hemofilie, moştenită de la mama sa Alexandra.

Disperarea ţarinei Alexandra a facut-o să caute un vindecător pentru fiul ei, deşi doctorii îi spusese ca nu mai există nici o speranţă. În 1905, Alexandra a aflat de un aşa numit vraci Rasputin, care ar putea să-i vindece fiul prin puterea rugăciunii.

Invitat la palatul ţarului, Rasputin i-a șoptit ceva la ureche lui Alexei iar spre mirarea tuturor sângerarea s-a oprit. Din acel moment Rasputin a căpătat încredere în ochii familiei ţariste dar mai ales în ochii Alexandrei, asupra căreia va avea mai târziu o influență aproape totală.

După această experiență terapeutică miraculoasă, Rasputin a devenit prieten al familiei ţariste, un prieten în care aceştia aveau o mare încredere, considerându-l şi raspunsul la rugăciunile lor către Dumnezeu.

Rasputin urcă rapid pe scara socială, pătrunde tot mai adânc in intimitatea familiei regale şi apare tot mai des alături de membri acestei familii. Cu toatea acestea,

Rasputin nu rămânea foarte mult timp la palat, preferând să stea alături de familia sa în Siberia.

În 1911 familia regală decide să plece la o cabană de vânătoare iar ţareviciul Alexei râmâne în grija lui Daravenko. Dorind să se urce într-o barcă pentru a face o plimbare, Alexei cade şi se loveşte, provocându-i o hemoragie puternică, iar Daravenko îl duce repede la spital. Familia regală se întoarce imediat la aflarea veştii. Ţarina văzându-şi fiul în agonie îi scrie o telegramă lui Rasputin care se afla în Siberia prin care îi cere să se întoarcă urgent pentru că Alexei este în stare gravă. Rasputin îi răspunde  tot printr-o telegramă în care îi spune scurt că „Băiatul nu va muri!”

La scurt timp dupa primirea telegramei, hemoragia lui Alexei s-a oprit iar starea lui s-a îmbunătăţit, acest lucru fiind considerat un miracol de către familia regală.

Rasputin nu era acceptat de societatea aristocratică, aceştia considerând că nu se potriveşte cu rangul familiei regale. Rasputin a stârnit o serie de controverse, ducând o viaţă tumultoasă alături de femeile din înalta societate. A fost văzut de multe ori bând până la pierderea cunoştiinţei sau apelând la prostituate. Mai mult decât atât, se pare că avea un comportament scandalos în public.

Când Rusia se pregătea de război, Rasputin i-a trimis o telegramă ţarului în care îi spunea să nu plece la război pentru că acest lucru va însemna sfârşitul Rusiei şi al familie ţariste, profeție care s-a și împlinit.

Fenomenul incredibil al morții lui Rasputin

De fapt, cel mai mare mister legat de Rasputin este, cum a putut el să înghită atâta otravă fără să fie afectat câtuși de puțin. Oricare persoană ar fi decedat pe loc dacă ar fi îngerat a zecea parte din cantitatea de otravă înghițită de Rasputin.

Se spune că odată ce influenţa lui a ajuns mult prea mare, un grup de nobili l-a fi atras la palat şi i-a dat mâncare şi băutură în care se afla o cantitate mare de cianură.

Cianura nu a reuşit să-l doboare pe Rasputin, așa că, unul dintre ei, prinţul Yusupov a luat un revolver cu care l-a împuşcat în piept, însă Rasputin şi-a revenit o jumătate de oră mai târziu când Yusupov s-a întors după o haină. Dorind să-şi termine treabă, au tras din nou în Rasputin iar pentru a se asigura ca va muri l-au bătut crunt.

Acesta este episodul morții misterioase a lui Rasputin, de fapt, este cel mai mare mister din viața lui, mister care a contribuit deciziv la imensa popularitate de care se bucură cazul Rasputin, prin fascinatia si curiozitatea pe care le trezește în mințile oamenilor, această întâmplare paranormală.

Misterul puterilor paranormale ale lui  Rasputin

Marea întrebare legată de Rasputin este dacă a avut puteri paranormale, miraculoase, sau a fost doar un șarlatan. Așa cum am mai spus, adevărul despre Rasputin este că în urma unor practici spirituale secrete, el a dobândit anumite înzestrări paranormale.

Deci, Rasputin a fost un inițiat autentic, care a avut puteri paranormale, nicidecum un șarlatan

Gruparea spirituală din care a făcut parte, Hlâsti, este o școală spirituală tantrică de mâna stângă, care abordează energia sexuală sub forma abstinenței active, transmutând-o și sublimând-o în forme superioare de energie, pentru activarea centrilor superiori ale ființei.

Există un film despre Rasputin în care acesta face două afirmații foarte interesante:


1- am traversat Siberia fără să mi ating carnea

2- sunt un bărbat și jumătate


Aceste două afirmații, criptate pentru societate, dezvăluie faptul că această grupare spirituală din care a făcut parte Rasputin, deținea tehnici foarte laborioase și eficiente pentru amplificarea virilității bărbatului, condiție absolut esențială pentru practica tantrismului de mână stângă, a abstinenței active.

Rezistența lui paranormală în fața otrăvii pe care a îngerat-o se explică prin puterea extraordinar de mare a focului lui lăuntric, Manipura. Dacă ne gândim la faptul că obârșia acestei școli spirituale, Hlâsti, este în Siberia, unde temperaturile sunt mult sub zero grade, este de înțeles faptul că această școală spirituală folosește cu eficiență tehnici pentru amplificarea focului interior. Focul interior este responsabil (printre altele) de digestia hranei și de puterea de a hipnotiza, de a sugestiona.

Cu cât focul lăuntric este mai puternic, cu atât procesul de transmutare a substanțelor care intră în stomac este mai puternic. De altfel, focul subtil Agni, poate fi identificat la o ființă umană și în forța privirii. ”Se spune că are o privire hipnotică.” Acest foc interior determină și puterea paranormală de a sugestiona foarte puternic, de a hipnotiza alte ființe umane. Așa se explică și faptul că imediat după ce Rasputin i-a șoptit ceva la ureche țareviciului Alexei, pe acesta l-au părăsit durerile. Dealtfel, Rasputin era vestit pentru ”puterea” sa paranormală de ”convingere”.

Să nu uităm că, cea mai celebră profeție a sa, care a rămas scrisă, despre sfârșitul Romanovilor, s-a împlinit în cele mai mici amănunte, ceea ce confirmă încă o dată înzestrările paranormale ale lui Rasputin!

Asemănarea dintre Rasputin și Contele de Saint Germain 

O uimitoare coincidențâ există între Rasputin și Conte. În preajma anului 1780, Contele de Saint Germain ajunge în anturajul burgheziei și monarhiei din Franța. Aici, el nu scrie o scrisoare profetică ca Rasputin, ci are loc o discuție între Conte și regina Maria Antoaneta (sau cu una dintre apropiatele reginei) și o avertizează că, dacă nu va schimba de urgență ceva în felul cum este Franța guvernată, curând, se va produce un dezastru. Monarhia va dispărea, monarhii și burghezimea apropiată vor avea mult de suferit.

Bineînteles că nu a fost crezut pe moment. După câteva luni, tensiunile au escaladat puternic, atunci regina l-a căutat în grabă și l-a întrebat pe Conte ce este de facut, iar el a raspuns: ”Acum nu se mai poate face nimic.” Și știm că, la fel cum dinastia Romanovilor a dispărut în mod violent, tot așa a disparut și monarhia în Franța, în mod foarte violent.

O asemănare fascinanta între profețiile celor doi ocultiști, mediul în care au fost ele făcute și faptul că ambele s-au împlinit cu exactitate.

Dar există și o totală aparentă diferență între stilurile lor de viață. Contele de Saint Germain mânca doar lapte, miere, făina de orz…..și nu a avut niciodată, cu nici o femeie relații sexuale, de nici un fel, pe tot parcursul celor aproximativ 400 de ani cât a călatorit prin toată Europa.

ATENȚIE IAR. Întrebat ce își dorește cel mai mult, Contele de Saint Germain raspundea mereu:

Un loc de sihastru în inima Himalaei!

La fel, Rasputin prefera să trăiască în inima Siberiei și nu în societatea burgheză. Iar, o asemanare fascinantă.

Însă, cand Rasputin venea în societate, el era cunoscut ca un mare petrecăreț care savura tot ce se putea savura, alcool, mancare și sex din abundență. Este posibil ca aparenta diferență dintre cei doi să fie data de misiunea spirituală pe care a avut-o fiecare sau de nivelul spiritual de evoluție al fiecăruia.

Dar și despre Socrate se spunea ca bea cantități absolut impresionante de alcool, fără să fie afectat în vreun fel, ceva asemanator cu Rasputin. La fel și Gurdjieff, fuma, era însurat, mânca carne și bea alcool. Totodată, Buddha a ajuns sa mănânce doar o jumate de bob de orez pe zi iar Milarepa mânca doar urzici fierte și, în loc de sare, presăra urzici uscate, ca să-i dea puțin gust mâncării……..

Rasputin, sfânt sau demon?

Este foarte dificil să judeci un nivel de conștiință superior ție, pentru că el are altă logică asupra lumii. Era cunoscut faptul întreținea raporturi sexuale atât cu femei din înalta societate cât și cu prostituatele. Dar este posibil ca semnificația actelor lui sexuale să fie cu totul alta decât ceea ce am putea noi crede.

Se știe că Gurdjieff vopsea vrăbii și le vindea celor bogați și proști drept Canari, și el nu considera că această înșelătorie era un păcat!!

Tot așa, multe dintre faptele lui Rasputin pot părea ceva în fața ochiului profan, neinițiat, dar pot avea în realitate o cu totul altă semnificație.

Dacă a traversat Siberia fără să-și atingă carnea, deci nu a avut nevoie de activitate sexuală, de ce ar fi avut el nevoie de activitate sexuală cât a trăit în societatea rusă? Taoismul folosește actul sexual ca și terapie. Pentru orice afecțiune există o anumită poziție sexuală ca tratament.

Oare, este posibil ca Rasputin să fi folosit actele sexuale ca pe o terapie pentru partenerele lui? Este posibilă să fi identificat la femei probleme psihice și fizice foarte grave și să le fi tratat prin această modalitate, cu ajutorul actului sexual? Astea sunt simple speculații, menite să reveleze o nouă viziune asupra sexualității lui Rasputin, dar știm foarte bine că cea mai mare parte din viață și-a petrecut-o în Siberia și nu la Moscova, în înalta societate. Dacă ar fi fost un șarlatan, acesta ar fi ales să trăiască la Moscova în înalta societate, în lux, bani, putere, femei, desfrâu, și nu în Siberia. Este este logic, nu?

Granița dintre un sfânt și un demon este trasată de către Liberul Arbitru

Există adevărați sfinți și adevărați demoni, dar există și persoane care, încă nu sunt nici sfinți, nici demoni. Exista o povestioară…

”Un mare spadasin a auzit de un Maestru foarte înțelept și s-a hotărât să-l caute să-l întrebe ce este Raiul și ce este Iadul. Când în sfârșit l-a găsit pe maestru, s-a apropiat de el și l-a întrebat:

-Maestre, ce este Raiul și ce este Iadul?

Maestrul s-a făcut că nu l-a auzit și nu l-a băgat în seamă. După mai multe insistențe, spadasinul se umplu de mânie și ridică sabia asupra Maestrului să-l lovească. Atunci Maestrul îi zise:

-Acesta este Iadul !

Spadasinul și-a dat imediat seama ce era să facă și și-a plecat capul cu umilință în fața Maestrului. Atunci Maestru i-a zis:

-Acesta este Raiul !”

Este greu de cuprins acest subiect în întregime într-un articol, el poate fi dezbătut mai pe larg într-o carte dar, am schițat câteva idei și informații care vor ajuta la întelegerea cât mai corectă a vestitului personaj rus Grigori Rasputin.


ETICHETE. Rasputin a fost unul dintre cei mai mari calugari inițiați ruși. Rasputin a avut puteri paranormale.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts