Ziar Magazin Online

Diana Șoșoacă:”Cutremurul este un atac criminal asupra Turciei din partea Ocultei Mondiale, ca pedeapsă pentru îndrăzneala lui Erdogan de a-i pune la punct!”

MEDIASTIRI 11 02 2023 POLITICA APARENT CORECTA

Diana Șoșoaca: ”Asistăm la un un atac asupra Turciei din partea mai marilor lumii cărora le-a displăcut total că au fost puși la punct de Erdogan, președintele Turciei”

Poziția lui Erdogan de neutralitate și mediator în războiul ucraineano-rus a deranjat profund, mai ales că Turcia este a doua mare mare putere din punct de vedere Militar în cadrul NATO.

Poziția președintelui turc de a bloca aderarea Suediei la NATO cât și discursul său de la Davos mai ales, precum și gestul de a pleca în mijlocul conferinței sfidându-l pe Klaus Schwab, nu a rămas fără ecou pentru Francmasoneria satanică, conducătorii lumii.

Discursul Magistral al Dianei Șoșoacă

”A fost nevoie să moară oameni și încă nu s-a terminat stimați colegi senatori, de trei ani de zile trăim la nivel mondial o adevărată campanie de ucidere în masă fie prin intermediul unor pretinse pandemii și nevoia iminentă de a ne injecta cu vaccinuri netestate care omoară oameni, fie prin intermediul unor războaie care reduc numărul populației globului dar ne pun pe alte făgașuri. Politica internațională reașează polii de putere și modifică granițele”.

Nimeni nu s-a gândit că este nevoie să moară atâția oameni nevinovați, și este doar un avertisment. 150 de replici ale unui cutremur devastator, al doilea mai mare ca primul fără existența unui focar, zona fiind stimulată artificial. Armele geologice există de foarte mult timp, folosindu-se până acum fără a cauza prea multe victime, probabil pentru experimente. Acum a fost pusă în practică.

Dacă ne vom uita cu atenție pe harta conductelor din Turcia o să vedem că este brăzdată de conducte de petrol și gaz. De fapt ăsta a fost și scopul, distrugerea lor.

Însă, cu 10 secunde înainte de producerea așa zisului seism, Turcia a închis aceste conducte, în plus cu 24 de ore înainte de producerea seismului zeci de state și au retras ambasadorii din Turcia. Cu cinci zile înainte de producerea cutremurului, MAI din România a emis o avertizare de călătorie pentru români în Turcia.

Omorând oameni și-au făcut interesele. Hărțile prezentate pe toate canalele arată că nu a existat un epicentru și o epilinie cu mii de cutremure. Serviciile secrete turcești investighează o posibilă intervenție criminală, o implicare a altui stat în declanșarea primului seism.

Este foarte clar că președintele Erdogan a fost pedepsit pentru curajul, demnitatea și onoarea sa și pentru apropierea sa de Federația Rusă, pentru poziția sa de neutralitate și mediere.

În plus, se dorește îndepărtarea atenției oamenilor de la Ucraina unde deja reprezentanții mai multor țări au început să vocifereze împotriva despotismului și ordinelor date de Zelenski, de parcă ar conduce lumea și cineva ar avea obligația să trimită arme și să participe la războiul său în care și-a sacrificat propriul popor.

Oricine vorbește de pace este pus la stâlpul infamiei și atacat din toate părțile. Plagiatorilor, fariseilor, iudelor, din cauza voastră au murit și mor oamenii în continuare, aveți mâinile pătate de sângele a milioane de oameni omorâți pentru interesele unor nebuni care au ajuns să conducă lumea.

Din păcate, la nivelul de conducere al României avem numai incompetenți, stupizi, plagiatori, infractori, lași și trădători. Acești incompetenți premiați în țări străine pentru merite deosebite în sprijinul acestora. Iudelor, vă vom opri cu orice risc și orice preț, lăsați România suverană și neutră.

Nu ne interesează războaiele nimănui, dintotdeauna ne-am apărat neamul și glia și nu am atacat pe nimeni. De ajuns, până aici, România își păstrează neutralitatea indiferent ce ați promis voi trădătorilor, avem obligația de a păstra relații de bună vecinătate în regiune indiferent ce vă cer unii și alții.

Dacă nu sunteți în stare să ne apărați pacea atunci plecați sau vă dăm noi jos. La nivel internațional nebunii se joacă de-a Dumnezeu și cred că au câștigat jocul. Pentru acești demenți și psihopați care produc războaie și cataclisme cu arme neconvenționale, noi oamenii suntem doar niște cifre de care se pot descotorosi. Este imperios necesar ca toate națiunile și popoarele lumii să ne ridicăm împreună, să ne trezim din comoditate și nepăsare și exact ca la 1848 să începem lupta de eliberare de sub jugul psihopaților și demenților care ne-au răpit fericirea și lumea frumoasă în care trăiam.

De aceea vă îndemn pe toți care mai vreți să trăim într o lume a lui Dumnezeu și nu a satanei, vă îndemn la luptă, la revoltă pentru a ne elibera și nimici acești dușmani. În acest moment suntem în legitimă apărare. Luați ghearele de pe Turcia, luați ghearele de pe România, luați ghearele de pe oamenii lui Dumnezeu.

Avertisment pentru psihopații lumii: Dacă pentru voi este nevoie să moară oameni, și pentru noi este nevoie să pieriți voi, totul sau nimic. ochi pentru ochi și dinte pentru dinte, legea talionului!”

VIDEO!Diana Șoșoaca în Parlamentul României

Aici-linkul-cu-inregistrarea-video-a-Dianei Șoșoacă


 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts