Ziar Magazin Online

”Zelenski reprezintă un pericol pentru propriul popor”-a declarat Angelo D’Orsi, jurnalist și istoric italian, la postul de televiziune Rete 4!”

MEDIASTIRI 03 12 2022 POLITICA 

Volodimir Zelenski este un impostor, un debil care instigă Europa, SUA și NATO cu scopul de a declanșa al 3-lea Război Mondial

Mai multe declarații publice ale lui Zelenski ca, ”Rusia trebuie atacată preventiv, racheta care a explodat pe teritoriul Poloniei este rusească, avem nevoie de mai multe arme, refuzăm să negociem pentru pace”, arată intenția lui de a declanșa al treilea Război Mondial.

În opinia lui D’Orsi, Zelenski este principalul obstacol din calea instaurării păcii. Jurnalistul mai este de părere că, ceea ce se întâmplă în Ucraina, este ”războiul Statelor Unite împotriva Europei”. După cum consideră D’Orsi, SUA sunt interesate să rupă legăturile dintre Rusia și Uniunea Europeană și, pe viitor, dintre Rusia și China.

”Zelenski duce o campanie care, în realitate, va provoca distrugeri și pierderi de vieți omenești în rândul propriului popor. Dar acest lucru nu îl prea îngrijorează.”

”America nu poate înțelege că lumea unipolară născută după 1989 și unde a existat o singură superputere, o singură valută și o singură limbă, se schimbă”, a explicat D’Orsi.

Din ce în ce mai multe publicații din Italia și nu numai, au început să scrie despre Zelenski că este un individ periculos. Ușor, ușor, presa cu adevărat liberă începe să-l ”decarteze”, să-i demaște adevărata față. Curând, și alte publicații independente din UE vor începe sa spună adevarul.

Publicația italiană MATTINO scrie că Zelenski este un ”om periculos”

Pe internet circulă o imagine cu iz de ironie, dar care este foarte sugestivă


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts