Ziar Magazin Online

Xi Jinping, președintele Chinei, la Kremlin! Începutul alianței dintre China și Rusia, sfârșitul dominației Occidentului Neomarxist!

MEDIASTIRI 21 03 2023 STIRI EXTERNE

Președintele Chinei i-a onorat invitația făcută de Vladimir Putin de a vizita Rusia, invitație făcută de anul trecut

Putin și Xi au discutat și despre invazia rusească în Ucraina, motivată de atrocitățile comise de guvernul neonazist de la Kiev, controlat de Zelenski, marioneta Neomarxismului Occidental.

Președintele Chinei, Xi Jinping, i-a spus lui Vladimir Putin că Moscova și Beijingul „împart obiective similare” și l-a numit pe liderul rus „prietenul său drag” în timpul vizitei de la Kremlin.

„Este adevărat că ambele țări împărtășesc aceleași obiective sau unele similare. Am depus eforturi pentru prosperitatea țărilor noastre, putem coopera și lucra împreună pentru a ne atinge obiectivele”

Televiziunea rusă de stat a transmis imagini de la întâlnirea celor doi la Kremlin, Putin fiind filmat în timp ce-i spune omologului său chinez: „Dragă prietene, bine ai venit în Rusia”.

Xi și-a exprimat dorința ca Rusia și China „să aibă relații strânse”, și l-a  felicitat pe Vladimir Putin pentru „conducerea puternică”, despre care a spus că i-a permis Rusiei să prospere.

Xi i-a transmis președintelui rus că: ”Sunt sigur că poporul rus vă va sprijini la alegerile prezidențiale de anul viitor!” 

„Știu că anul viitor vor avea loc alte alegeri prezidențiale în țara dumneavoastră. Datorită conducerii dumneavoastră puternice, Rusia a făcut progrese semnificative în atingerea prosperității țării în ultimii ani. Sunt sigur că poporul rus vă va sprijini ferm în eforturile dumneavoastră.”

Putin, de asemenea, a salutat propunerea Beijingului de a pune capăt „crizei acute” din Ucraina și a spus că privește cu respect planul președintelui chinez de pace.


Vă așteptăm pe Facebook: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

Pe TIK TOK: @ziaronlinemediastiri.ro

Pe INSTAGRAM: MEDIASTIRI.RO

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts