Ziar Magazin Online

” VOI MICSORA PRETUL LA ENERGIE CUM ERA CAND AM DAT OUG 114 ” Uraganul Dragnea se dezlantuie! Milioane de romani il vor iar la guvernare!

Sub nici o forma nu aveam in plan sa fac acest articol, pentru ca acesta este un Ziar online independent insa, primele 20 – 30 de persoane pe care le-am intalnit astazi nu vorbeau despre altceva decat despre…….Liviu Dragnea….

Dragnea este singura noastra sansa, Dragnea a tinut preturile sub control, Dragnea este singurul care poate duce preturile inapoi cum erau cand guverna el Romania, Dragnea este singurul care ii poate invinge pe tradatorii care ne conduc, PE DRAGNEA IL VOTAM, este singurul care tine cu romanii, cu Romania……..!!!

Intr-adevar, aseara la REALITATEA TV marele lider politic a dat un spectacol politic, intelectual si patriotic de EXCEPTIE, in mod vadit a demonstrat ca este cel mai inteligent si integru politician din Romania. Abia acum am inteles eu de ce Codrin Stefanescu, la randul lui un politician de mare anvergura intelectuala si patriotica a ramas alaturi de Dragnea devenind cei mai buni prieteni!

Bun, dupa ce am i-am inteles pe toti tovarasii pe care i-am intalnit ca Liviu Dragnea va castiga urmatoarele alegeri cu un scor fabulos, ce credeti prieteni?!?!

Intru pe un grup de FB independent ” VOT 2024 ” si ce credeti ca gasesc, uitati imaginea mai jos !!!!!

Liviu Dragnea 1336 de voturi, evident pe primul loc, fara drept de apel!

Cristian Terhes, urmatorul clasat, are…… 335 voturi

George Simion, locul 3, cu 164 de voturi!

Mi-am dat imediat seama, clar, Romania intra in ” EPOCA LIVIU DRAGNEA ! ”

Imi este mai clar ca niciodata ca MILIOANE de romani au inteles ca au fost INSELATI, MINTITI si MANIPULATI de o clica de tradatori de tara in frunte cu Iohanis si, aceste milioane de romani au acum toti un singur lucru in comun, un tel comun,

LIVIU DRAGNEA SA GUVERNEZE IAR ROMANIA !!!

Este o certitudine care se va implini, este visul tuturor romanilor, vis care va deveni realitate!

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts