Ziar Magazin Online

Vladimir Putin:”Vom sparge ca nucile armele livrate de Occident Ucrainei!”Primul interviu cu Putin de la începerea războiului!

MEDIASTIRI 22 12 2022 STIRI EXTERNE

În primul interviu al lui Vladimir Putin de la începerea războiului, el afirmă că forțele aeriene ruse ”sparg ca pe nuci armele trimise de Occident Ucrainei”

Agenţia de presă rusă RIA Novosti, care a difuzat prima aceste informații, a citat răspunsul lui Vladimir Putin la o întrebare referitoare la armele livrate Ucrainei de alte ţări. Potrivit lui Putin, Rusia se descurcă fără probleme cu aceste arme şi a distrus deja zeci dintre ele.

Chiar dacă tipul exact de arme nu a fost precizat în interviul difuzat sâmbătă, Rusia susține că a distrus atât aeronave, cât şi rachete lansate de Ucraina.

”Vom sparge ca nucile armele livrate de Occident Ucrainei!

Pe 24 februarie, Rusia a lansat o vastă ofensivă împotriva Ucrainei, justificată prin necesitatea de a proteja populaţia rusofonă din Donbas de genocidul creat de forțele Neonaziste controlate de regimul politic al lui Zelenski, de oamenii lui Soros, SUA și NATO.

Potrivit Moscovei, este vorba de denazificarea guvernului politic ucrainian, a cărei politică prooccidentală a fost resimțită de ani de zile ca o ameninţare de către regimul rus și de către populația rusofonă din regiunile atacate de Rusia.

Unul dintre primele articole publicate de MEDIASTIRI.RO a fost o comparație între armamentul american și armamentul rus. Armamentul rus este, de mulți ani, net superior armamentului american. Voi căuta acest material și voi republica acest articol.

În urma articolului în care am făcut comparație între armamentul rus și cel american, SITE -UL MEDIASTIRI. RO a fost blocat în mod total ilegal, la comandă, de către cel care mi l-a creat, iar respectivul articolul a fost șters. Între timp am schimbat găzduirea și acum ne putem exprima liber.

Am scris aceste rânduri pentru a sublinia ideea potrivit căreia, armamentul rus este net superior armamentului american și NATO. Cu siguranță, acesta este adevărul pe care se sprijină Vladimir Putin când afirmă că armamentul Occidental este inferior, motiv pentru care Occidentul, cu toate eforturile pe care le depune, nu poate învinge armata rusă!


TEME. Vladimir Putin afirmă că Rusia ”va sparge ca nucile” armamentul trimis de Occident Ucrainei, armamentul rus este net superior armamentului american.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts