Ziar Magazin Online

Vladimir Putin:”Rusia nu primește ordine de la nimeni de pe acest Pământ!” Discursul patriotic al unui mare luptător contra Globalismului!

MediaStiri 24 08 2022 CONSPIRATIE

Discursul lui Putin care a dat fiori Occidentului


Vladimir Putin anunță o Noua Ordine Mondială pentru întreaga lume, de pe scena Forumului Economic Internaţional de la Sankt Petersburg 

SUA s-au proclamat mesagerul lui Dumnezeu pe Pământ, fără obligații și numai interese”

Într-un discurs ţinut în faţa oamenilor de afaceri, liderul de la Kremlin spune că ţara sa este o națiune puternică şi suverană, care intră într-o nouă eră a dominaţiei. Majoritatea ţărilor, subliniază el, sunt condamnate să rămână colonii fără drepturi.

”Rusia intră în era viitoare ca o ţară suverană şi puternică. Doar statele suverane puternice îşi pot spune cuvântul în noua ordine mondială în curs de dezvoltare. În caz contrar, sunt condamnate să devină sau să rămână colonii fără drept.”

”’După ce și-au declarat victoria în Războiul Rece, Statele Unite s-au proclamat mesagerul lui Dumnezeu pe Pământ, fără obligații și numai interese care au fost declarate sacre. Ei par să ignore faptul că în ultimele decenii s-au format noi centre puternice și din ce în ce mai asertive.” 

Vladimir Putin califică sancțiunile impuse Rusiei drept „nebune și fără rost”

”Noi nu amenințăm cu nimic, dar toată lumea ar trebui să știe că avem (arme nucleare) și că le vom folosi dacă este necesar pentru a ne proteja suveranitatea. Acestea sunt lucruri evidente.”

Preşedintele rus consideră decizia de a invada Ucraina dificilă, dar necesară

”Decizia de a ataca Ucraina a fost menită să-i protejeze pe cetăţenii noştri, pe locuitorii republicilor din Donbas, care timp de opt ani au fost supuşi unui genocid din partea regimului de la Kiev şi a neonaziştilor susţinuţi de Occident.”

La breafingul săptămânal cu presa de la Kremlin, Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a mai făcut câteva declarații șocante

”Cine sunt G7 și ce autoritate reprezintă ei față de Federația Rusă? Ei ne cer să predăm centrala nucleară de la Zaporoije, ucrainienilor? Eu vin cu o altă propunere, să vină cei din G7 să o preia personal. Să vină domnii Biden, Macron, Johnsson și cine o mai face parte din G7 personal și fizic până acolo să preia cheile centralei. Nu vin? Nu vor? Le e frica? Asta e problema, sau aș putea să spun chiar ”ghinionul” lor.

Să fie clară problema pentru totdeauna în asa fel, indiferent dacă sunteți jurnaliști occidentali, americani sau ruși, să nu ma mai întrebati ”copilarii” că n-o să vi le mai comentez. Fiți atenti: FEDERAȚIA RUSĂ NU PRIMEȘTE ORDINE SAU ULTIMATUMURI DE LA NIMENI DE PE ACEST PĂMÂNT, DE LA NIMENI, ati inteles? Și aici includ tot (organizatii de orice natura, state, aliante, grupuri de interese, ong-uri … tot).

FEDERAȚIA RUSĂ DACĂ E NEVOIE DĂ EA ORDINE SAU ULTIMATUMURI ALTORA NU VICEVERSA. Ați înteles? Să nu imi mai puneți întrebări de genul: ”A zis premierul britanic, ”a zis președintele Franței, al SUA … etc, că nu o să mai comentez eu asa ceva. De aia nu mai pot eu ce zic ei, Federația Rusă nu va mai acționa NICIODATĂ la ordinele cuiva, decât ale poporului rus!’

Indicii. Vladimir Putin un mare patriot, Vladimir Putin marele luptător contra Globalismului, Vladimir Putin… Federația Rusă nu primește ordine sau ultimatumuri de la nimeni, Vladimir Putin… Rusia intră în era viitoare ca o nație suverană și puternică.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts