Ziar Magazin Online

Vladimir Putin:”Ceea ce vedem azi în lume, Imperiul Minciunii, se prăbușește și strigă a disperare!”

MEDIASTIRI 22 01 2023 STIRI EXTERNE

Vladimir Putin: ”Un imperiu unipolar se prăbușește și strigă a disperare, aruncă în luptă cu ultimele eforturi tot arsenalul pe care il mai au! Și aici nu mă refer doar la arme și tehnică militară, ci și la uriașa lor masă propagandistică mediatică mincinoasă!”

”De aceea eu l-am numit „IMPERIUL MINCIUNII”. Ei văd acum că tot ce au cladit in 35-40 de ani, bazându-se pe exacerbarea urii, propagarea fricii în populație și multă, multă minciună începe să se prăbușească ca un castel de nisip!”

Într-un discurs absolut impresionant, Vladimir Putin descrie agonia în care clica satanistă a Francmasonilor își cântă ”cantecul de lebădă”. El spune ca zilele Ocultei Mondiale sunt pe sfârsite iar lumea începe să se trezească.

”Lumea începe să se trezească și nu mai reacționează intuitiv la frica provocată, ci începe să gândească logic. Metodele lor sunt inspirate aproape total din politica agresivă a naziștilor lui Hitler, pe care oficial ei îl înfierează, dar se comportă precum el. DA, au reușit cum au făcut cu URSS în 1991. Cu riscul de a mă repeta, în întreaga istorie orice imperiu care are mărire, are și decădere. Sunt popoare mici care vor să plece de sub sclavagismul și tutela lor, dar încă le este frică.

Mergeți și vorbiți cu ei sa le vedeți dezinvoltura din voce, întrebați-i să vedeți, tot la fel de optimiști au rămas Washinghtonul, Parisul, Berlinul, Roma sau Madridul ca înainte de februarie 2022? EU N-AȘ PREA CREDE 

De asta spun, intrăm într-o nouă era mondială, și noua Rusie nu are voie și nu trebuie să fie ca si ei. Nu am rezolvat nimic dacă înlocuim răul cu rău, ci răul cu mai bine pentru toata lumea, iar Rusia și ȘTIE si POATE să facă asta! Sankt-Petersburg/18 ianuarie/ agenția Tass.

A fost un an de decizii dificile, necesare, cei mai importanți pași către obținerea suveranității depline a Rusiei și consolidarea puternică a societății noastre. Evenimentele cu adevărat cruciale, fatidice din 2022 au devenit o piatră de hotar care pune bazele viitorului comun al rușilor și adevăratei lor independențe: pentru asta luptăm astăzi. A fost un an care a pus multe la locul lor, a separat în mod clar curajul și eroismul de trădare și lașitate.

A arătat că nu există o putere mai înaltă decât iubirea pentru familie și prieteni, loialitatea față de prieteni și camarazi, devotamentul față de Patrie.

Occidentul minte de ani de zile despre pace, dar de fapt se pregătea de agresiune. Și astăzi recunoaște în mod deschis acest lucru, nu se mai jenează. Și se folosește cu cinism de Ucraina și de poporul ei pentru a slăbi și a diviza Rusia. Elitele occidentale ne-au asigurat în mod ipocrit de intențiile lor pașnice, inclusiv de soluționarea conflictului din Donbass, dar de fapt i-au încurajat în orice mod posibil pe neo-naziști.

Anul acesta, Occidentul a declarat un război real al sancțiunilor asupra Rusiei. Cei care l-au început se așteptau la distrugerea completă a industriei, finanțelor și transporturilor noastre. Acest lucru nu s-a întâmplat, pentru că împreună am creat o marjă sigură de siguranță.
Militarii ruși, milițiile, voluntarii luptă acum pentru țara lor natală, pentru adevăr și dreptate. Pentru ca garanțiile de pace și securitate pentru Rusia să fie asigurate în mod fiabil. Toți sunt eroii noștri, le este cel mai greu acum. Autoritățile vor oferi toată asistența necesară familiilor acelor participanți la operațiune care au murit în luptă. Vom face tot posibilul pentru a ajuta familiile camarazilor noștri căzuți să-și crească copiii, să le oferim o educație decentă și să obțină o profesie.

Întreaga noastră țară vastă este mândră de forța, rezistența și curajul dumneavoastră, milioane de oameni vă sunt alături cu sufletul și vă poartă în inimă. Acum, principalul este soarta Rusiei, apărarea ei este o datorie sacră față de strămoși și descendenți. Întotdeauna am știut, iar astăzi suntem din nou convinși, că viitorul suveran, independent și sigur al Rusiei depinde doar de noi, de puterea și voința noastră! Lupta Rusiei pentru interesele sale și viitorul său va deveni un exemplu inspirator pentru alte state, în lupta lor pentru o ordine mondială multipolară justă.

Rușii trebuie să creadă că țara lor va rămâne mare și independentă și nu va merge decât înainte și va câștiga”.


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts