Ziar Magazin Online

Vladimir Putin – ” Războiul meu este contra Neonazismului și Ocultei Mondiale care dorește subjugarea Planetei! ” ORTODOXIA contra SATANISM

POLITICA EXTERNA – 31 MARTIE 2022

Vladimir Putin face in discursurile lui publice o afirmație șocanta, lupta lui este o lupta contra Neonazismului și a Ocultei mondiale care dorește sa obțina control asupra intregii Planete 

„Alte 6 țări trebuie denazificate, după Ucraina”

Aceasta informatie este transmisa de voci importante din Duma de stat, camera inferioară a Parlamentului din Rusia, care au dezvoltat adevărate planuri de luptă, privind denazificarea altor 6 state, dupa Ucraina.

Conform unui text publicat pe Twitter de NEXTA TV, deputatul Serghei Vladimirovici Savostianov, din partea Partidului Comunist din Federația Rusă, ar fi depus în Duma de Stat un proiect detaliat cu privire la acest posibil demers.

Conform documentului, se vorbește de „denazificarea” Poloniei, Kazahstanului, a Republicii Moldova, Lituania, Letonia și Estonia. Problema este că Polonia, Lituania, Letonia și Estonia sunt state membre NATO și ale Uniunii Europene.

O veste cat de cat buna este faptul ca Romania nu se afla pe acesta lista a lui Putin!

O execrabilă si infantilă propaganda media pune sub semnul intrebării ” adevarul ” care este prezentat publicului de mass – media! multe minciuni si imagini false care nu au nici o legatura cu conflictul din Ucraina sunt prezentate publicului fara scrupule, fara pic de jena sau indoiala, in mod intentionat!

DAR CU ADEVARUL CE FACEM                                                                                DOMNILOR SUPER JURNALISTI ?!

Bun, Putin este nebun si Zelenski este un om extraordinar……atunci de ce toate aceste MINCIUNI, FALSURI si MANIPULARI pe reteaua de mass media? 

In spatiul public au aparut si altfel de stiri, potrivit carora Ucraina ar fi ”cumparata” de Soros si Rotschild, ca acolo ura etnica este incurajata de stat si de presa aservita, etniile sunt persecutate si limbile lor scoase din institutii, copiii sunt mutilati ideologic in tabere ultranationaliste din vest, epurari etnice si tortura comisa de armata ucrainiana. Se spune ca acolo sunt laboratoare secrete ale Ocultei Mondiale unde se fac tot felul de experimente, trafic de copii, trafic de droguri si armament ………..!!!

MEDIUL ONLINE ESTE SATURAT DE ASEMENEA                                        INFORMATII, IN MASS MEDIA INSA NU SE SPUNE                                            NIMIC DESPRE ASTA, DE CE !?

Dar ia uitați ce informație a mai aparut in mediul online! Asemenea informatii de ce nu se dau in mass media?!?!?!

Cea mai mare problema in tot acest conflict este ca oamenii sunt la propriu sictiriti de minciunile infantile prezentate cu non-salanta de mass media, iar asta a facut ca o mare majoritate a publicului sa se intrebe…..

CARE ESTE DE FAPT ADEVARUL                                                                              DESPRE CONFLICTUL DI UCRAINA !?!?!?!?

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts