Ziar Magazin Online

Vladimir Putin face dezvaluiri senzaționale despre planul pe care SUA și UE, Oculta Mondială, l-au pregătit pentru reducerea populației cu elemente biochimice!

CONSPIRATII 27 MAI 2022

Putin a declarat că va face în continuare și alte dezvaluiri despre planul pe care SUA și UE l-au pregătit pentru reducerea populației cu elemente biochimice:  „Nu voi fi eu cel care o va spune, ci oamenii de știință care s-au ascuns în Azovstal și care sunt acum la Moscova”

Vassily Nebenzia, Reprezentantului permanent  la briefingul Consiliului de Securitate al ONU privind laboratoarele biologice din Ucraina, face urmatoarea declarație: (punctul de pe ordinea de zi „Amenințări la adresa păcii și securității internaționale”)…..

”Continuăm să primim dovezi foarte îngrijorătoare că Departamentul de Apărare al SUA este direct implicat în implementarea în acea țară a unor proiecte biologice periculoase care au trăsături caracteristice unui program biologic militar secret. Această activitate a fost întreprinsă în mijlocul Europei de Est și aproape de granițele de vest ale Rusiei, reprezentând astfel o amenințare reală la adresa securității biologice a țării noastre, a regiunii și a întregii lumi.

Nici Statele Unite, nici Ucraina nu au transmis vreodată Națiunilor Unite informații despre acele activități, doar operațiunea noastră militară specială a putut opri această activitate. După cum redam din documentele Proiectului 3007 „Monitorizarea situației epidemiologice și de mediu privind bolile periculoase de origine acvatică în Ucraina”, specialiștii ucraineni, supravegheați de oameni de știință americani, au colectat sistematic probe de apă din mai multe râuri: Nipru, Dunăre și Nistru, precum și în Canalul Crimeei de Nord.

Scopul a fost de a determina prezența agenților patogeni deosebit de periculoși, inclusiv agenții patogeni de holeră, febra tifoidă, hepatită A și E și de a trage concluzii cu privire la posibila lor răspândire prin apă, pentru a evalua proprietățile de deteriorare ale probelor selectate. Toate tulpinile colectate au fost ulterior exportate în SUA. O întrebare se pune în sine – pentru ce? De ce au nevoie Statele Unite de o colecție de agenți patogeni periculoși care se pot răspândi în râurile din acea regiune?

O scurtă privire asupra hărții resurselor de apă ale Ucrainei va fi suficientă pentru ca oricine să realizeze că rezultatele acestei „cercetari științifice” pot fi folosite pentru a începe un dezastru biologic și nu numai în Rusia, ci și în Marea Neagră și Marea Azov, precum și în Europa de Est, inclusiv în Belarus, Moldova și Polonia.

Anul trecut, Ucraina a trimis o solicitare producătorului turc de UAV Baykar Makina cu privire la posibilitatea de a echipa dronele Bayraktar cu echipamente care să le permită să pulverizeze mai mult de 20 de litri de aerosoli în timp ce zboară pe mai mult de 300 de kilometri. O copie a acestei scrisori este inclusă în setul de documente pe care l-am distribuit în Consiliu la 19 aprilie. Dacă este echipată cu un astfel de sistem de aerosoli și are o rază de zbor de 300 de kilometri, o astfel de dronă va reprezenta o amenințare reală de a pulveriza aerosoli biologici periculoși pe teritoriul Rusiei.

În ianuarie 2022, Ucraina a achiziționat prin organizații intermediare peste 50 de astfel de dispozitive, care pot fi folosite pentru a aplica formulări biologice și substanțe chimice toxice. La 9 martie 2022, trei vehicule aeriene fără pilot echipate cu containere de 30 de litri și echipamente de sprinklere au fost detectate de unitățile de recunoaștere ruse din regiunea Herson. La sfârșitul lunii aprilie, încă 10 au fost găsite lângă Kakhovka. Ministerul rus al Apărării a obținut dovezi șocante că unele proiecte pe care Pentagonul le-a implementat pe teritoriul Ucrainei pun în pericol viața și sănătatea voluntarilor – cetățeni ucraineni. Documentația proiectului UP-8 stipulează că incidentele „minore” cu subiecții de testare trebuie raportate Comitetului de Etică al SUA în termen de 72 de ore, în timp ce incidentele grave, inclusiv moartea voluntarilor, trebuie raportate în 24 de ore.

Înseamnă că acele experimente au admis inițial posibilitatea unui rezultat letal, deși documentația oficială a proiectului a scris doar despre colectarea standard de probe de sânge. Ce tip de prelevare de sânge ar fi dacă subiecții de testat ar putea muri ulterior?

Există dovezi care confirmă implicarea directă a organizației politice americane în finanțarea activității biologice militare din Ucraina prin contractorii Pentagonului, precum Black & Veatch și Metabiota . Și obiectivele lor erau departe de a promova știința. În special, o scrisoare a vicepreședintelui Metabiota spune că scopul companiei în Ucraina este „asigurarea independenței culturale și economice a Ucrainei față de Rusia” – o sarcină foarte neobișnuită pentru o companie de biotehnologie, cel puțin.

Un act de distrugere a colecției de agenți patogeni din data de 25 februarie 2022 a fost constatat în laboratorul sanitar și epidemiologic din Mariupol. Potrivit acestuia, acest laborator a tratat agenți patogeni de holeră, tularemie și antrax, care sunt potențiali agenți de arme biologice. O parte din colecția laboratorului veterinar nu a fost distrusă în grabă. Specialiștii ruși au descoperit acolo agenți patogeni care nu sunt caracteristici medicinei veterinare, cum ar fi febra tifoidă, febra paratifoidă și gangrena gazoasă.

Ultima dată am vorbit despre o creștere abruptă a incidenței tuberculozei în Republicile Populare Donețk și Lugansk. Aceste cazuri au fost generate de un nou agent patogen, tuberculoză multirezistent. Acum avem motive să credem că nu a fost o coincidență.

Există date, conform cărora oamenii de știință americani de la un laborator din Merefa au testat medicamente biologice potențial periculoase pe pacienți ai spitalului clinic regional de psihiatrie nr. 3 din Harkov. Experimente inumane similare au avut loc la Spitalul de Psihiatrie nr. 1 din satul Streleche din regiunea Harkov. Principala categorie de subiecți a fost un grup de pacienți de sex masculin cu vârsta cuprinsă între 40-60 de ani cu un stadiu ridicat de epuizare fizică. Această cercetare a fost secretă, tot personalul implicat a trebuit să semneze un acord de confidențialitate. Pentru a-și ascunde afilierea din SUA, experții în cercetarea biologică au călătorit prin țări terțe.

Permiteți-mi să-i întreb pe reprezentanții Ucrainei – dacă activitatea pe care o desfășurați în biolaboratoarele din Ucraina și din întreaga lume este pașnică, așa cum spuneți dumneavoastră, atunci de ce nu sunteți de acord să o puneți sub control internațional și de ce împiedicați comunitatea internațională să aibă toate instrumentele necesare în acest scop?

Încercările voastre de a transforma afirmațiile și întrebările noastre concrete in „propaganda rusă” nu vor trece. Va trebui să oferiți explicații concrete cu privire la activitatea dvs. ilegală în Ucraina.”

Sursa: PERMANENT MISSION OF THE RUSSIAN FEDERATION TO THE UNITED NATIONS

Pentru cei interesați de mai multe amănunte, recomand articolul din ziarul online Informatialibera, ei au ales să facă un articol mult mai amănunțit, eu am prezentat ideile esentiale, aici aveti link-ul articolului

Putin a declarat ieri că va face public planul pe care SUA și UE l-au pregătit pentru reducerea populației cu elemente biochimice: „Nu voi fi eu cel care o va spune”, ci oamenii de știință care s-au ascuns în Azovstal și care sunt acum la Moscova(+ VIDEO)

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts