Ziar Magazin Online

Vladimir Putin este singurul șef de stat care luptă împotriva fortelor răului! Spune un episcop în timpul unei slujbe la Varșovia!

CONSPIRATIE 02 06 2022

RUSIA ESTE ULTIMUL OBSTACOL ÎN CALEA INSTAURĂRII NOII ORDINI MONDIALE


”Printre șefii de stat, există doar unul care luptă împotriva forțelor răului, este Vladimir Putin, care, deși nu este nici un înger și nici un sfânt, dar cu toate astea este un om al rațiunii și cu mult curaj”

CEI CARE PAR DUȘMANI, SUNT DE FAPT, ADEVĂRAȚII TĂI PRIETENI

”Rușii nu luptă în Ucraina pentru a o zdrobi și a o distruge, ci așa cum a spus Vladimir Putin, pentru denazificare și demilitarizare. Europa noastră urmează Statele Unite în încercarea de a distruge Rusia.”

Dar Europa de astazi este foarte coruptă, atât în societate cât și în biserică, liderii europeni nu merită să fie urmați, sunt orbi la interesul lui Dumnezeu

LIDERII EUROPENI ȘI OCCIDENTUL VOR O LUME FĂRĂ DUMNEZEU

”Urmatoarea farsa a criminalilor care conduc omenirea, va fi o foamete provocata artificial. Adevarata religie a americanilor este politica, nu religia.”

Acestea sunt afirmațiile uluitoare ale episcopului britanic Richard Williamson, în timpul unei predici ținute la o biserică din Varșovia. Mai jos am pus filmutețul cu predica episcopului, referitoare la conflictul din Ucraina.

 

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts