Ziar Magazin Online

Viktor Orban:”Toți globaiștii se pot duce dracului!” Noi patrioții avem în gând un altfel de viitor!

MEDIASTIRI 28 05 2023 STIRI EXTERNE

Discursul lui Viktor Orban din Texas, de anul trecut, despre neonaziștii globaliști și viitorul incert al Vestului

Viktor Orban a rostit vorbe grele la adresa curentului globalist care dorește subjugarea tuturor națiunilor de pe această planetă. 

Și acest discurs l-a ținut chiar ”sub nasul” globaliștilor, în Mexic, chiar la granița cu SUA, unde se presupune că este ”cartierul general” al neonaziștilor, sub cupola administrației Biden.

Discursul lui Viktor Orban

”Dragi prieteni, cred că v-am provocat destul de mult, așa că, înainte de a mi se tăia microfonul, să ajungem la o concluzie. Lumea are mai multe națiuni mărețe, dar nici una cu puterea și influența Statelor Unite pentru bine sau mai rău

Lumea privește spre viitor, iar viitorul Vestului este într-o mare incertitudine. Noi, cei din Vest, nu am întâmpinat crize ca aceasta de mult timp.

Războaiele ideologice ale secolului 20′ împotriva puterilor totalitariste au fost teribile, dar democrația Vestică s-a adunat și a învins. Acum Vestul este în război cu el însuși.

”Am văzut ce fel de viitor are de oferit clasa conducătoare globalistă”

”Noi însă avem un altfel de viitor în gând”

”TOȚI GLOBALIȘTII SE POT DUCE DRACULUI”

Am venit în Texas! Așadar, trebuie să începem lupta. Victoria nu va fi niciodată obținută printr-o rezistență slabă, trebuie să recuperăm instituțiile din Washington și Bruxelles. 

Trebuie să ne regăsim ca prieteni și aliați, unii în ceilalți, trebuie să ne coordonăm mișcările trupelor, pentru că ne confruntăm cu aceeași provocare.

Aveți alegeri prezidențiale și congresorale în 2024, iar noi vom avea alegeri în Parlamentul European în același an. Aceste două locații vor defini cele două fronturi în bătălia care se va purta pentru civilizația vestică.

Astăzi nu avem nici una dintre ele, dar cu toate astea, ne trebuie ambele. Aveți doi ani ca să vă pregătiți. Trebuie să vă spun că nu va fi ușor, dar nu vă temeți, doar credeți în învățăturile Sfântului Papă Paul, că: 

”Nu există dușman pe care Chistos să nu îl fi înfrânt deja”

Așa că, haideți să o facem!


Vă așteptăm pe Facebook: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

Pe TIK TOK: @ziaronlinemediastiri.ro

Pe INSTAGRAM: MEDIASTIRI.RO

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts