Ziar Magazin Online

”Viktor Orban, întemeietorul și liderul Mișcării Suveraniste Europene, cel mai important om politic din Europa din ultimul deceniu”-Aurelian Pavelescu

MEDIASTIRI POLITICA 25 IULIE 2022

Pavelescu: ”Viktor Orban este principalul lider al mișcării suveraniste din UE, probabil cel mai important om politic european din ultimul deceniu, o personalitate unica prin complexitate!”

”Modelul Orban, modelul ungar, este cel mai performant model politic din spațiul european”

Premierul maghiar Viktor Orbán s-a referit la posibilitatea ca Ungaria să părăsească Uniunea Europeană, aluzia marcând astfel o premieră în discursul său, menționând faptul că UE duce ”un război sfânt, un jihad” sub sloganul statului de drept. Orbán a prelungit plafonarea prețului la carburanți in Ungaria și a anunțat măsuri mai generoase de sprijinire a familiilor, masuri vădit naționaliste.

Aurelian Pavelescu

DE CE ESTE VIKTOR ORBAN CEL MAI IMPORTANT OM POLITIC DIN EUROPA DIN ULTIMUL DECENIU, ÎNTEMEIETORUL ȘI LIDERUL MIȘCĂRII SUVERANISTE EUROPENE? O PERSONALITATE UNICĂ PRIN COMPLEXITATE


”Cele câteva întâlniri pe care le-am avut cu Viktor Orban, mi-au dat ocazia să înțeleg complexitatea excepțională a acestuia, dincolo de aparițiile sale publice.

În primul rând, m-a uimit nivelul intelectual, acesta abordând orice problemă dintr-o perspectivă ideologică și, aș spune, de filosofie politică. El se conduce după niște principii ferme, înțelese în profunzime, fiind evident că în spate stau lecturi temeinice de la cele de filosofie politică, drept și teologie, deopotrivă istorie, sociologie și comunicare. Acesta este motivul pentru coerența politicilor sale și siguranța de sine în conflictul permanent cu structurile neomarxiste: a știut mereu că adevărul principial este de partea sa.

Această latură este puțin cunoscută, intrând în contrast aparent cu comportamentul simplu, direct și foarte popular, carismatic, cu care este obișnuită opinia publică. Dacă la mulți lideri carisma acoperă mai mult sau mai puțin o superficialitate, nu este cazul la Orban.

O altă latură este spiritul de echipă, având inteligența construirii unei echipe guvernamentale în jurul său, împreună cu care a construit o adevărată școală politică. Iată motivul pentru care în patru mandate de premier a reușit să pună în aplicare în Ungaria adevărate proiecte de țară, folosind toate instrumentele legislative și ale guvernării, promovând pe plan internațional interesele Ungariei. Echipa sa guvernamentală este cu siguranță cea mai sudată, mai activă și mai profesionistă din spațiul european. Prioritățile sale au fost cele ale societății și poporului.

Relațiile cu vecinii au fost păstrate mereu în condiții optime, cu toate provocările globaliștilor. De aceea putem vorbi astăzi de un adevărat fenomen Viktor Orban, care a depășit granițele Ungariei, devenind unul european. Nu este deloc o întâmplare, ci rodul unei cunoașteri profunde și al unei experiențe politice unice și, deopotrivă, al unei asumări și unui curaj ieșite din comun.

Modelul Orban, modelul ungar, este cel mai performant model politic din spațiul european. Să fiu bine înțeles, nu-i aduc lui Viktor Orban o laudă, ci doar constat, desigur, cu mare admirație. Faptele sale trebuie analizate, înțelese și recunoscute, așa cum sunt.

Iată modelul de urmat. Îi transmit felicitările mele!”

Indicii. Viktor Orban liderul Mișcării Suveraniste din UE, Viktor Orban un nivel intelectual de excepție, premierul ungar avertizează că Ungaria poate ieși din UE, Aurelian Pavelescu Președintele PNTCD.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online  

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts