Ziar Magazin Online

Viitorul aparține patrioților nu globaliștilor, a afirmat Donald Trump de la tribuna Adunării Generale a ONU

CONSPIRATIE 11 IUNIE 2022

Donald Trump a criticat marţi, de la tribuna Adunării Generale a ONU, politicienii care susţin globalismul în detrimentul suveranităţii naţionale, el apreciind că structurile naţionale trebuie protejate, nu înlocuite de unele suprastatale, relatează agenţiile AFP, DPA, EFE şi Reuters

”Viitorul nu aparţine globaliştilor. Viitorul aparţine patrioţilor. Viitorul aparţine naţiunilor suverane şi independente, care-şi protejează cetăţenii şi îşi respectă vecinii!” 

A criticat companiile de social media despre care spune că, au prea multă putere, creând un  monopol al informatiei, și a promis să le forțeze să apere libertatea de exprimare. Unul dintre momentele care au atras atenția a fost felul în care i-a încurajat pe liderii lumii să-și susțină națiunile în detrimentul tendinței de globalizare a ultimilor decenii.

„Dacă vrei libertate, fii mândru de ţara ta! Dacă vrei democraţie, păstrează-ți suveranitatea! Şi dacă vrei pace, iubeşte-ţi naţiunea!” – a mai spus fostul presedinte

În opinia președintelui american, în prezent, un număr mic de companii de social media acumulează o imensă putere care este de natură să submineze libertatea de exprimare.

Trump a asigurat că administraţia sa nu caută război cu nicio ţară, dar îşi va apăra interesele naţionale:

”Noi dorim pace, cooperare şi beneficii reciproce cu toată lumea. Dar nu voi înceta vreodată să apăr interesele Americii.”

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts