Ziar Magazin Online

”VIDEO” Dublă gafă a senilului Joe Biden, a confundat Ucraina cu Rusia și Columbia cu Cambogia

MEDIASTIRI 16 11 2022 POLITICA

America, cea mai mare putere politică și economică de pe Planetă, este condusă de Joe Biden, un senil de 80 de ani

O nouă dublă gafă a președintelui american, Joe Biden, care a confundat Cambodgia cu Columbia, si Ucraina cu Rusia, face deliciul ”spectatorilor” de presă de pe intreg mapamondul.

La nici 2 săptămâni după ce Bidonul Joe a confundat războiul din Ucraina cu răzbiul din Irak, vine înca o ”perlă” marca Joe americanul. El le-a spus reporterilor că „se îndreaptă spre Columbia”, în loc să spună că „se îndreaptă spre Cambodgia”.

Joe Biden, președintele senil al SUA

Biden, care va împlini 80 de ani luna aceasta, este renumit pentru numeroasele sale gafe de la începutul carierei sale la Washington.

Dar, nici vicepreședintele său nu se lasă mai prejos, Kamala Harris, în timpul unei vizite în zona demilitarizată care separă Coreea de Nord de Coreea de Sud, a spus că Statele Unite au avut „o alianță cu Republica Coreea de Nord. Și este o alianță care este puternică și durabilă”.

VIDEO! Gafa senilului Joe Biden, aflat în Cambogia, la o întalnire cu premierul, el crede că este în Columbia 


TEME. Joe Biden face încă o gafă, spre deliciul publicului planetar, Joe Biden face o dublă gafă, confundă Ucraina cu Rusia și Cambogia cu Columbia, Joe Biden, senilul care conduce America, gafă mare la întalnirea cu premierul din Cambogia, confundă Cambogia cu Columbia.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts