Ziar Magazin Online

Victorie Totală pentru Vladimir Putin.Înfrângere dureroasă pentru clovnul Zelenski și Oculta Mondială!

conspiratii 19 05 2022

CONSPIRAȚIA ESTE UN FENOMEN CARE CONȚINE MULTE INFORMAȚII NECONFIRMATE, DAR CARE SUNT FOARTE RĂSPANDITE ȘI CU UN IMPACT FOARTE MARE! PRIN URMARE, ACEST ARTICOL, FIIND PE DOMENIUL CONSPIRAȚIILOR, VA FI TRATAT CA ATARE


 ÎNTR-UN FEL SAU ALTUL, DUMNEZEU I-A ÎNTINS O MÂNĂ DE AJUTOR LUI VLADIMIR PUTIN, PENTRU A IEȘI VICTORIOS DIN ACEASTĂ LUPTĂ CONTRA SATANISMULUI GLOBALIST, CARE DOREȘTE SUBJUGAREA OMENIRII!

Victorie fabuloasă pentru Vladimir Putin, concomitent cu o înfrangere catastrofală pentru circarul Zelenski și păpușarii Ocultei Mondiale din spatele lui

Liderii de la Kremlin au anunțat o adevarată lovitură pentru Ucraina, ei spun că o bucată din țara condusă de Volodimir Zelenski a fost deja ocupată în totalitate de ruși și controlată de aceștia.

Vicepremierul rus Marat Husnullin a efectuat o vizită în regiunea Herson, regiune ocupată de forţele ruse încă din primele zile ale invaziei declanşate în 24 februarie, unde a declarat că, această regiune va ocupa un loc demn în familia noastră rusă”, relatează DPA şi Meduza.io.

„Herson are o mare perspectivă. Îi aşteptăm pe toţi, îi invităm să coopereze, nu trebuie să vă fie frică, vom trăi şi lucra împreună mai departe”, îl citează pe Husnullin agenţia oficială de presă rusă RIA Novosti.

Regiunea Herson din jurul oraşului-port cu acelaşi nume se află pe malul drept al Niprului până la gura de vărsare a fluviului în Marea Neagră.

Rusia a alocat fonduri pentru reconstructia Hersonului

”Viaţa în Herson este relativ paşnică la ora actuală şi sunt puţine distrugerI, Guvernul Federaţiei Ruse  a alocat deja fonduri pentru reconstrucţia şi reparaţia drumurilor şi podurilor în regiunea Herson, iar pe linia Ministerului Agriculturii se preconizează să fie oferite agricultorilor din regiune toate măsurile de sprijin aflate la dispoziţia Rusiei” a mai transmis Husnullin.

La începutul lunii mai, regiunea Herson a fost vizitată de secretarul Consiliului general al Rusiei Unite, partidul puterii în Rusia, Andrei Turciak, care declarase că „Rusia este aici pentru totdeauna”.

La 1 mai, Rusia a introdus rubla rusă ca monedă oficială în Herson. Administraţia instalată de Moscova în această regiune ucraineană a declarat că intenţionează să lanseze un apel către conducerea rusă pentru a obţine dreptul de a deveni parte a Federaţiei Ruse.

DACĂ CUMVA, UNUL DINTRE HACKERII DE LA KILLNET VEDE ARTICOLUL ĂSTA, AȘ AVEA ȘI EU NEVOIE DE UN SEO PENTRU SITE-UL ĂSTA CARE, ESTE LIMPEDE CĂ ESTE PRO RUS, DE PARTEA LUI PUTIN


Am glumit, vă dați seama, doar suntem acum pe domeniul Conspirații!

http://Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts