Ziar Magazin Online

Victor Răducanu, infiltrat sau incompetent? Dezastru în departamentul online al APP, partidul lui Liviu Dragnea!

DEȘI ÎN TERITORIU, APP, PARTIDUL LIDERULUI LIVIU DRAGNEA, ARE O CREȘTERE ABSOLUT SPECTACULOASĂ, DEPARTAMENTUL DE PROMOVARE ONLINE ESTE UN DEZASTRU TOTAL


Alianța Pentru Patrie este partidul celui mai mare și mai iubit politician român, care a luat cele mai bune măsuri economice pentru bunăstarea României de un secol încoace, Liviu Dragnea

Acest partid, APP, a reusit printre altele, sa adune oameni de o valoare remarcabila, extraordinari, cei mai multi dintre ei nu au mai facut niciodata politica, profesori universitari, ingineri, chiar celebrul doctor Razvan Constantinescu si-a aratat public sustinerea fata de Liviu Dragnea! Asta arata imensa valoare a acestui partid si aprecierea de care se bucura Liviu Dragnea in randurile romanilor.

Dar vai, ce se intampla in departamentul online condus de Victor Raducanu, cheia promovarii partidului?! Un dezastru total!

Mai jos vă prezint două ,,mostre,, de pe Pagina Oficială a APP, una are 31 aprecieri și 5 distribuiri, cealaltă are 140 aprecieri și 52 distribuiri. 

Dar asta nu-i nimic, in afara de vreo 8 Pagini Oficiale judetene care, cat de cat au o mica activitate, restul sunt in totalitate moarte, APP pur si simplu nu exista pe online in teritoriu. Haideti sa va arat 3 exemple, Vrancea, Bacau si Constanta. O singura ( 1 ) apreciere pe postare!!! Intrebarea pe care o adreseaza acest articol romanilor:

ÎN ASEMENEA CONDIȚII, VA INTRA APP ÎN PARLAMENT LA VIITOARELE ALEGERI ???!!!

Deși au trecut cam 8 luni de la anunțarea oficială a APP, acest partid nu este prezent pe Tik Tok și Instagram, înca o gravă eroare de promovare comisă de Victor Raducanu

Asta in conditiile in care AUR si Sosoaca au zeci de mii de vizualizari, aprecieri si distribuiri, pe Facebook, Instagram si Tik Tok. 

Cu o abilitate fantastică, Victor Răducanu a reușit să-i convingă și să-i manipuleze pe 90 % dintre membrii activi ai APP că Grupurile de Facebook nu au valoare de promovare

Astfel, in afara de cateva grupulete minuscule facute de unii dintre membri, APP nu are Grupuri de Promovare pe Facebook, stiind ca AUR si Sosoaca au grupuri cu sute de mii de membri, zeci de mii de aprecieri si distribuiri. 

Eiiiii, dar APP are un grup oficial, in care nu a postat niciodata, nici Codrin Stefanescu, nici Liviu Dragnea pentru ca, sigur, nici ei nu stiu de asta. Victor s-a asigurat ca acest grup ramane anonim, necunoscut.

Unde sunt Paginile Oficiale de Facebook ale APP pe Diaspora, pentru fiecare tara, si cum au fost ele promovate pe Pagina Oficiala a APP ?!?!?! Dupa aproape un an de la lansarea APP, partidul nu are Pagini Oficiale in Diaspora, pentru fiecare tara in parte, sa poata romanii din strainatate sa construiasca acolo organizatii APP!!! Aude ( vede ) Victor Raducanu ce scriu eu aici ?!

Dar, cele mai celebre situatii raman cele de la la Galati, unde, presedintele APP a numit un responsabil cu activitatea online. Dupa O LUNA DE ZILE, Victor Raducanu HABAR NU AVEA ca acolo exista un responsabil cu online-ul. Adica, serios ?!?!?!/

La Mehedinti, Moleanu, presedintele APP, a postat pe Facebook, disperat ca el si ceilalti membri nu au acces la Pagina Oficiala APP Mehedinti. Adica, chiar, va vine sa credeti asa ceva ?!?!?!

Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts