Ziar Magazin Online

” VENITI ALATURI DE MINE SI DE DRAGNEA ” Doctorul Razvan Constantinescu, apel la patriotii romani, veniti sa luptam pentru Romania!

Doctorul Razvan Constantinescu, un roman neinfricat care a castigat simpatia a zeci de mii de romani datorita curajului de a spune adevarul

Razvan este una dintre primele personalitati publice care a avut curajul sa spuna adevarul despre Liviu Dragnea si care si-a manifestat public sustinerea fata de acesta. Mai jos sunt informatiile oficiale de pe pagina personala a lui Razvan, unde a pus acest mesaj de sustinere.

Ceea ce se intampla acum in Romania nu mai poate continua, totul pare a fi o imensa tradare nationala, guvernul actual al lui Iohanis pare ferm hotarat sa distruga tara asta din temelii, s-au dublat toate preturile, spitalele ard sau sunt inchise, la ATI bolnavii mor pe capete, facturi la energie de pana la 100 de ori mai mari, medicamentele esentiale lipsesc din farmacii……… Ce se intampla cu acest popor?

Aceasta este postarea de pe pagina oficiala de Facebook a Doctorului Razvan Constantinescu prin care isi manifesta sustinerea publica pentru Liviu Dragnea

Aici este link-ul dat de Doctorul Razvan in primul comentariu

Aici duce link-ul pe care doctorul Razvan il da in primul comentariu, pe pagina lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, politicianul care a reusit cea mai buna guvernare a Romaniei de un secol in coace si care a fost inchis nevinovat de catre niste judecatori corupti, la comanda intereselor straine, s-a intors, a reintrat in lupta pentru suveranitatea Romanie!

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts