Ziar Magazin Online

” URAGANUL DRAGNEA ” dezlănțuie lupta pentru România! O avalansă incredibilă de inscrieri in Alianta Pentru Patrie!

Liderul partidului Alianta Pentru Patrie demonstreaza pentru a nu stiu cata oara ca este de departe cel mai bun orator dintre toti politicienii din Romania, doborand fara drept de apel toate recordurile de audienta

Acest OM poate vorbi ore intregi pastrand o coerenta si o corectitudine a exprimarii fara egal. Este absolut imbatabil in logica si argumente. Dealtfel, acest lucru s-a vazut cand a guvernat Romania, cea mai buna guvernare de dupa 89, categoric.

Asa dupa cum evolueaza lucrurile, nu incape nici o indoiala ca partidul lui Dragnea peste doi ani va castiga detasat alegerile in Romania

Zilele astea s-a intamplat ceva interesant, imediat dupa incredibila audienta de la REALITATEA TV, foarte multe ziare online de stiri au scris despre Dragnea, orice le-a venit in cap, pentru ca zilele astea un singur subiect face audienta pe online, LIVIU DRAGNEA!

Dupa o campanie de mare amploare de demonizare si manipulare a romanilor facuta de actuala forta politica care conduce Romania spre ruina, in care li s-au turnat romanilor tot felul de minciuni despre Dragnea, pe zi ce trece mii de romani se trezesc la realitate, dandu-si seama ca AU FOST INSELATI.

Furia si indignarea romanilor contra infractorilor care conduc acum Romania a luat o amploare nebanuita. Acesta este motivul valului imens de simpatie care se indreapta acum catre liderul Dragnea si partidul acestuia, ALIANTA PENTRU PATRIE.

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts