Ziar Magazin Online

Ungaria si Serbia umilesc Oculta Mondială și Globalismul, patrioții au câstigat, victorie zdrobitoare a naționalismului tradițional!

SURPRIZA, SE PARE CA TABARA PRO RUSA PRINDE AVANT IN MOD NEASTEPTAT

DIASPORA – 04 APRILIE 2022


Surpriză de proporții ” galactice ”, doi lideri politici suveraniști, patrioți, câstigă categoric în fața Curentului Globalist, ungurul Viktor Orban conduce în rezultatele preliminarii cu 53 % iar sârbul Aleksandar Vucic câștiga din primul tur cu aproape 60 % !

„Dragi prieteni, am obţinut o victorie excepţională – o victorie atât de mare încât probabil se poate vedea de pe Lună şi, în orice caz, cu siguranţă de la Bruxelles.” 

”Problema războiului sau a păcii este centrală pentru viitorul ţării. Trebuie să împiedicăm atragerea Ungariei în război. Acesta nu este războiul nostru”

”Să ne apărăm patria, să protejăm Ungaria şi să votăm pentru pace.” 

”Războiul din Ucraina nu este războiul nostru; aici nu putem câştiga, dar putem pierde totul. ”

Sunt cateva dintre declaratiile lui Viktor Orban. El a mai afirmat ca, opozitia a facut un pact secret, in cazul in care ar castiga, ar demara spre Ucraina transporturi de arme şi ar fi tăiate gazul şi petrolul dinspre Rusia, ceea ce ar distruge Ungaria. ” Acest lucru este riscant şi periculos: aripa stângă se joacă cu focul”, a avertizat premierul ungar. 

Concluzia este ca poporul ungar a votat pentru Pace, l-a votat masiv pe suveranistul patriot Viktor Orban!

Preşedintele sârb, Aleksandar Vucic, a obținut ieri o victorie categorica la prezidenţiale, zdrobind opoziția cu peste 60 % din voturile exprimate

„Nu a existat niciun suspans în niciun moment”

„Sunt bucuros că un număr mare de oameni au votat şi au demonstrat caracterul democratic al societăţii sârbe”

Aleksandar Vucic a declarat că formaţiunea sa, Partidul Progresist Sârb  a câştigat aproape 44% din voturi la alegerile legislative. „Avem cu partidul maghiar mai mult decât suficiente voturi pentru a forma o majoritate”, a adăugat el.

Cert este ca cele doua tabere politice care au castigat detasat in Serbia si Ungaria sunt pro ruse, nicidecum pro Ucraina, ceea ce constituie o puternica frana in calea extinderii Curentului Globalist.

Următoarea etapa importanta în această luptă crâncenă de pe scena politică globală ar fi venirea la putere in România a partidului Alianța Pentru Patrie, partid declarat suveranist și patriotic, al cârui președinte este Codrin Ștefanescu

”Aleksandar Vucic a câștigat alegerile prezidențiale in Serbia! Viktor Orbán a câștigat alegerile parlamentare in Ungaria! Amandoi cu scoruri uriașe, amândoi susținuți masiv de popoarele lor, amandoi cu un mesaj suveranist și patriotic. Toate criticile analiștilor din UE, toată propaganda globalistă și soroșistă, toate atacurile îndreptate impotriva lor au fost zadarnice. Ungurii și sârbii știu ce vor! ” – spune Codrin Stefanescu pe pagina sa de Facebook

Acest fapt ar deveni o lovitura fatala pentru influenta straina din Romania, Codrin Stefanescu declarand clar si ferm ca interesele Romaniei si bunastarea romanilor este scopul fundamental si categoric al Aliantei Pentru Patrie.

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul  https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts