Ziar Magazin Online

Trei tineri polițiști din comuna C.A. Rosetti, județul Buzău, sunt mândria Ministerului Afacerilor Interne!

Dintotdeauna am susținut, susțin și voi susține Poliția Română, ca instituție ce creează echilibrul necesar unei conviețuiri umane. Și, da, acești minunați tineri merită să devină cunoscuți de toată România, să devină adevarate modele umane demne de urmat de toți tinerii. Aceștia sunt tinerii care vor face ca România să renască!


Ministerul Afacerilor Interne, Romania 

Pe undeva aveau dreptate, Andreea are 25 de ani, Daniel are 22 de ani și Adrian, 21 de ani. Dar nu după mult timp s-a dovedit că vârsta nu are legătura cu profesia. Așa că, în comuna C.A. Rosetti infracționalitatea a scăzut aproape la jumătate, iar din cele 10 dosare cu autor cunoscut au mai rămas în lucru două.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici.

Cei trei polițiști au putut fi văzuți permanent în mijlocul comunității doar din dorința de a ajuta acolo unde se poate.

Așa a fost la fiecare Sărbătoare, așa a fost și acum de Paște.

,,Ne interesează copiii care nu au posibilități financiare, vine Paștele și vrem să simtă și ei acest lucru” – i-a spus Andreea educatorului din sat

,,Am trei copii deosebiți. Alicia, Andreea și Cristian. Sunt cuminți și foarte buni la învățătură, dar sunt necajiți tare. – educatorul

 Mulțumim frumos. Vă promitem că măcar de Sărbătorile acestea vor fi un pic mai fericiți”Andreea

Andreea, Daniel și Adrian, au cumpărat din banii lor trei iepurași și cu ajutorul colegilor de la Inspectoratul Județean, au strâns pentru fiecare dintre cei trei copii coșuri pline de dulciuri și mâncăruri tradiționale.

Apoi au mers la fiecare dintre ei.

Lacrimile de bucurie ale copiilor au fost cel mai frumos cadou de Paște pentru cei trei tineri polițiști.

Așa sunt ei, extrem de implicați în viața comunității și foarte apropiați de locuitorii acesteia. Andreea, Daniel și Adrian, trei polițiști foarte tineri, foarte sufletiști și care știu să aibă grijă de oameni! Pentru tine, care ai citit acest text, te rugăm să-i faci cunoscuți și prietenilor tăi.

Acești tineri merită!

Chiar merită!

Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts