Ziar Magazin Online

” TRADARE NATIONALA A PSD ” partidul condus de interlopul Ciolacu voteaza pentru desfiintarea SIIJ

Pai, daca chiar Ciolacu confirma ca a fost ajutat in cariera politica de cel mai mare terorist roman, Omar Hayssam, ce pretentii puteti avea dragi romani de la un asemenea personaj ajuns intr-un mod foarte dubios presedintele PSD

Noul PSD, partidul preluat de securitate si condus de interlopul Ciolacu, prietenul teroristului Omar Hayssam, tradeaza inca o data interesele Romaniei si voteaza pentru desfiintarea SIIJ

SIIJ este Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, la fel cum este Sectia de Interne in cadrul politiei, o sectie care are ca scop investigarea abuzurilor facute de magistrati. Cine are interesul sa nu mai poata fi investigati si trasi la raspundere magistratii? Eu zic ca doar infractorii, politicienii si magistratii corupti au acest interes, oamenii cinstiti si cei care au suferit de pe urma abuzului si coruptiei din cadrul Justitiei au tot interesul ca o asemenea Sectie sa existe si sa functioneze!

Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de desfiinţare a SIIJ, în calitate de prim for sesizat. PSD, PNL, UDMR au votat pentru. Proiectul merge la Senat, care va avea ultimul cuvânt de spus. Proiectul de lege a fost adoptat de deputaţi cu 205 voturi pentru, 90 de deputaţi au votat împotriva şi un deputat s-a abţinut de la vot.

Consiliul Suprem al Magistraturii, garantul justiţiei în România a votat cu 11 la 8 acest proiect. Este primul proiect care este propus Parlamentului care întruneşte avizul Consiliului superior al Magistraturii.

Trei din şase asociaţii ale magistraţilor susţin proiectul, două treimi din CSM susţin proiectul, votul dat de procurori şi judecători din CSM a fost 11 la 8. Pai, asta este o tara normala, un mediu politic si juridic normal, unde politicienii ii intreaba pe magistrati daca doresc sa existe o Sectie Speciala care sa-i ancheteze in caz de abuz? Faptul ca 8 magistrati au votat impotriva arata ca Romania mai are o speranta de normalitate si integritate, nu totul e pierdut! 

Dar, eu ma intreb si pe buna dreptate, de ce nu ii intrebam si pe infractori daca sunt de acord sa fie cercetati si investigati? Poate n-or fi ” domne ” nici ei de acord, ei ce au? De ce infractorii de rand sa fie investigati si magistratii infractori sa nu poata fi investigati, buna intrebare, nu??!!

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts