Ziar Magazin Online

”TEMPLUL SHAOLIN” Misterul unor edificii imposibil de construit cu tehnica ingineriei clasice!

MEDIASTIRI 08 10 2022 MISTERE

VIDEO. Cum reușesc Călugării din Tibet să ridice edificii aproape imposibil de construit, în locuri total inaccesibile

Mănăstirile Tibetane și Templele Shaolin sunt unele dintre cele mai mari și mai fascinante mistere ale Planetei noastre. Este greu de înteles cum pot niște călugări izolați să procure materialele, să le transporte și să ridice asemenea Minuni Arhitecturale.

Inginerii constructori occidentali se întreabă, cum au putut fi transportate și ridicate blocurile mari de piatră în aceste locuri greu accesibile.

Se spune că există o metodă, ea fiind cunoscută doar de cățiva Călugari inițiați, ei folosind pentru deplasarea imenselor blocuri de piatră, forța sunetului.

Henrik Jensen, un inginer suedez specializat în aeronautică, a reușit să cunoască și să comunice cu un calugăr care cunoștea această tehnică.

Tehnica secretă de construcție a Mănăstirilor Tibetane

”Un cerc format din 19 muzicieni, 13 tobe și 6 trompete, toate îndreptate către piatra care urma să fie deplasată, separați de un interval echivalent cu un unghi de 5 grade, constituind astfel un perete muzical, cu o lungime de un sfert de cerc. La 12 metri în spatele acestora și paralel cu ei, se afla un grup de 190 de călugări. Astfel, în spatele fiecărui călugăr din primul rând, se afla încă 10, în linie dreaptă, ca razele unui cerc. După un ritm de zgomot infernal, cunoscut doar de călugări, imensa piatră care trebuia transportată părăsește platforma de lansare și zboară până în locul unde trebuia așezată. Randamentul acestei metode este de 5-6 blocuri de piatră pe ora.”

Oamenii de știință occidentali nu pot da o explicație acestui fenomen. În materialul VIDEO sunt date mult mai multe informații despre această stranie și inexplicabilă tehnică de construcție.


Indicii. Misterul construirii Templelor Shaolin, misterul ridicării Mănăstirilor Tibetane, tehnica secretă tibetană de construcție a Templelor si Manastirilor Tibetane.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts