Ziar Magazin Online

Surpriză pentru Dragnea! ”FELBA”, un Înger care a adus Magia în designul vestimentar, intra în tabăra liderului politic!

LIFESTYLE 10 MAI 2022 

EXCLUSIV PENTRU MEDIASTIRI

”FELBA” este în topul celor mai recunoscuți designeri, atât pe plan național cât și internațional.

Felba, momentul în care primește premiul pentru întreaga sa activitate, la Romania Fashion Festival

Ea a luat decizia de a intra în politică, alături de proiectul pentru țară a lui Liviu Dragnea, deoarece aici a găsit o echipă de oameni extraordinari, în care poate avea încredere și, împreună, pot face ceva frumos pentru România.

Liviu Dragnea, promotorul unei politici Umaniste, în interesul României și al românilor, pentru independență și bunăstare materială, susține valorile spirituale traditionale, Familia, Credința, Moralitatea. 

ÎN 2018 FELBA CAȘTIGĂ PREMIUL DESIGNERUL ANULUI

 Felba, pe scena, în 2018, primind premiul ”Designerul Anului”

Tamara Henry, actriță, regizor și un pasionat jurnalist, prezentă la toate evenimentele mondene internaționale, inclusiv la decernarea premiilor Oscar, este pur și simplu îndragostită de Magia cu care Felba creează vestimentația

„Salutări la toată lumea din România, transmit mulțumirile mele călduroase pentru Felba, pentru această minunată creație. Priviți! Sărbătorim a nouăzecea ediție a premiilor Oscar. Mulțumesc Felba”, a fost mesajul Tamarei Henry.

„Rochia din acest an e o rochie mai inedită, partea aceasta este o salopetă mulată pe corp, un model foarte îndrăzneț, practic pentru Oscar, și partea aceasta este o rochiță gen falmenco”, spune Mona Felba

Tamara Henry la primul Oscar, când a ”îndraznit” să poarte o rochie marcă românească. După care, se pare că s-a îndragostit de creațiile FELBA.

Tamara Henry poartă o rochie marca FELBA, la premierea filmului Expendables 3 – Eroi de sacrificu 3, film în care au jucat cei mai celebri actori din filmele de acțiune.

Tamara înainte de premierea filmului ”Return to Tarawa” pe balconul hotelului

Tamara îi prezintă lui Bai Ling, o foarte cunoscută actriță, catalogul cu creațiile Felba, după ce Bai a rămas fascinată de designul rochiei pe care o purta Tamara și care, este o creatie FELBA

În stânga este Miss Transilvania 2014, în timp ce predă ștafeta catre Miss Transilvania 2015, dreapta, cu rochie galbenă. Ambele sunt creații FELBA

Miss Oradea, Cristina Fenesi la o ședinta foto. O rochie albă Magică, marca FELBA, care pare că ne spune o poveste despre Miracol!

Gama de LUX a casei de design FELBA

Alina Ionescu la ” Bravo ai stil ” aproape toate rochiile din competiție au fost create de Felba. Cățelul făcea parte din tema prezentării.

Lansarea colecției de lux FELBA. Daria Roxi și-a făcut aici debutul, ajungând un model de talie internațională.

Aici aveti SITE  ul oficial

Aici este pagina de INSTAGRAM

Aici profilul de FACEBOOK

Puteți să accesați direct Paginile Oficiale FELBA

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts