Ziar Magazin Online

”STIREA ZILEI” Judecătoarea Mariana Vârgă vine alături de Liviu Dragnea, în Alianța Pentru Patrie!

APP partidul lui Dragnea continua ritmul accelerat de crestere, atragand foarte multi intelectuali si oameni valorosi, patrioti.


08 APRILIE 2022

Alianța Pentru Patrie

Doamna Mariana Vârgă devine, începând de astăzi, membru al Alianței Pentru Patrie. În calitatea de vicepresedinte al APP, doamna judecător va coordona Departamentul juridic, de disciplină și imunități al Alianței Pentru Patrie.

Doamna Mariana Vârgă a fost președintele Tribunalului Argeș, fost membru marcant în conducerea Asociației Magistraților din România și, în această calitate, participant important la dezbaterile Comisiei de la Veneția în România care au vizat reforma justiției.

Nu în ultimul rând, doamna judecător a fost desemnată candidat pentru Consiliul Superior al Magistraturii în 2018.

Doamna judecător Vârgă este un magistrat renumit care s-a opus, în mod public, prin nenumărate declarații de presă, intervenții și interpelări adresate CSM, Ministerului Justiției ș.a., protocoalelor secrete, abuzurilor din justiție, implicării serviciilor în actul de justiție (în special cooptării de persoane care au depus mărturii false), interpretărilor eronate ale legilor și subminării deciziilor Curții Constituționale în aplicarea legislației drepturilor omului și libertăților cetățenești.▫️

Mariana Vârgă este un simbol atât pentru specialiștii lumii juridice cât și pentru cetățeanul de rând care a privit, în ultimii ani, cu maximă speranță și încredere în astfel de oameni, în momentele în care sistemul devenea tot mai putred și mai abuziv.▫️

Doamna judecător Vârgă va conduce și Comisia națională a juriștilor APP care pregătește un pachet de legi și câteva sute de amendamente privind modificări ale unor legi care sunt interpretate discreționar, discriminatoriu și neconstituțional.

Cooptarea distinsei doamne judecător în Alianța Pentru Patrie reprezintă o speranță pentru toți patrioții din sistemul judiciar și pentru sutele de mii de români și familiile acestora care au fost victimele unor vânători, hărțuiri și abuzuri unice în democrațiile lumii.

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul  https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts