Ziar Magazin Online

ȘOCANT!Drumuri închise nejustificat, buzoienii au sunat la 112, disperați că nu înțeleg de ce drumurile sunt blocate de poliție în loc să fie dezăpezite!

MEDIASTIRI 30 01 2023 MISTER, CONSPIRATIE, EXPERIMENT SOCIAL

”MISTER ÎN JUDEȚUL BUZĂU” Mai multe drumuri… Râmnicu Sărat – Puiești, Râmnicu Sărat – Boldu, Râmnicu Sărat – Ghergheasa, în loc să fie deszăpezite, au fost blocate de poliție în mod nejustificat

Timp de 2 zile și o noapte, sâmbătă 28.01.2023, sâmbătă noaptea și duminică 29.01.2023, mai multe drumuri care leagă Râmnicu Sărat de localități învecinate au fost blocate în mod nejustificat, de către autoritățile competente, care au dovedit o gravă incompetență în gestionarea acestei ”situații de criză!”

Marea întrebare: Situația este comică sau infracțională!?

Cronologia unui eveniment rutier bizar

– În noaptea de vineri spre sâmbătă a nins viscolit, cu fulgi mici de zăpadă și s-a depus o cantitate mică de zăpadă care a afectat circulația mașinilor dar nu a blocat-o, în oraș, în Râmnicu Sărat, s-a circulat toată noaptea.

– Sâmbătă și duminică nu a mai nins deloc, doar spre seară câțiva fulgi micuți, dar nu s-a mai depus nimic.

– Cu toate că zăpada nu s-a așternut foarte mult în noaptea de vineri spre sâmbătă, când a nins cu fulgi micuți, cu toate că drumurile care au fost blocate nu au fost astupate de zăpadă, ele au fost blocate circulației timp de 2 zile și o noapte.

– Intrigați de această situație extrem de bizară, mai multi râmniceni au sunat la 112 să întrebe care este cauza pentru care aceste drumuri sunt închise, deoarece nu există nici un motiv temeinic pentru asta! Răspunsul celor de la 112 a fost, ”nu este de competența noastră”.

Imagini din lumea reală

Sâmbătă spre seară, două femei merg de la Râmnic la Sălcioara și fac poze care arată cât de puțina zăpadă era depusă, chiar dacă nu s-a bagat nici măcar un plug de deszăpezire.

Dealtfel, faptul că două persoane au putut merge 15 km prin zăpadă, arată că zăpada era foarte mică, altfel, nu ar fi putut merge nici 1 km.

Despre segmentele Râmnicu Sărat – Colibași și Rămnicu Sărat – Râmnicelu, enigma se adâncește, după cum se va vedea în imagini, ele sunt total circulabile, chiar se circulă……!!!??? Doar către Râmnic!!

Vă ofer o imagine mai clară a drumului către Colibași, ținut închis de poliție.

Acest drum arată ca fiind impracticabil!? Și nu uitați, a fost ținut închis 2 zile și o noapte! DE CE OARE !?

Acum o să vă arat blocajul poliției pentru acest drum.

Aceeași situație este prezentă și pe drumul Râmnic – Râmnicelu

Și mai jos veți vedea în imagine blocajul poliției pentru acest drum!

Misterul nu se oprește aici dragi cititori, în timp ce drumurile mai sus amintite erau închise traficului, în oras apare nimeni altul decât Stanciu, profesor de sport și antrenor de Arte Martiale la………Vintileasca! Da, ați auzit bine, la Vintileasca. Adică, drumul către munte, către Vintileasca, era deschis traficului, în timp ce, drumurile mai sus amintite erau închise!

CURAT MURDAR!!!

Concluzia

Un singur plug de deszăpezire dacă era băgat pe aceste drumuri sâmbătă dimineața la ora 08.00, dus-întors, Râmnic-Boldu, Râmnic-Puiești, Râmnic-Ghergheasa, pe aceste drumuri s-ar fi putut circula lejer. Poate că ar trebui sa aflăm care este situația cu contractele de deszăpezire, cine este responsabilul pe aceste drumuri!

De ce nu s-a băgat plugul de deszăpezire pe aceste drumuri pentru a fi curățate, timp de 2 zile și o noapte!?

Un fapt și mai grav, la cât de puțină zăpadă s-a depus, și se vede în imagini, dacă drumurile ar fi fost lăsate deschise, zăpada ar fi fost topită sau bătatorită de mașini, și tot s-ar fi putut circula!

Cineva a dat ordin ca drumurile de Râmnicelu, Colibași și Ghergheasa să fie închise în loc să fie deszăpezite și lăsate deschise circulației.

Ordinul de a ține închise aceste drumuri a fost dat intenționat, în scopul manipulării, a blocării circulației libere a râmnicenilor și locuitorilor acestor localitați învecinate.

Persoana care a luat decizia blocării NEJUSTIFICATE și ILEGALE, a acestor drumuri, trebuie să dea explicații publice

Mii de oameni au fost afectați și zeci de firme, de acest experiment social bizar!


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts