Ziar Magazin Online

Șoc total! Liviu Dragnea iși retrage susținerea față de APP! Partidul nu mai are dreptul să se folosească de imaginea lui Liviu Dragnea!

MEDIASTIRI 24 08 2022 POLITICA

Pe data de 18 08 2022, în cadrul CEX Bacău, Liviu Dragnea a cerut să nu i se mai asocieze imaginea și numele său cu partidul Alianta Pentru Patrie

Alianța Pentru Patrie nu mai are dreptul să se folosească de imaginea și prestigiul lui Liviu Dragnea

Această informație a apărut azi 24 08 2022 într-un comunicat de presă despre deciziile B.N.P, pe pagina oficială de FB a APP. Nu, nu este nici un șoc și nici o surpriză, în realitate Liviu Dragnea ”s-a retras” din APP după decizia lui Ștefănescu de a-l pune într-o functie de conducere pe Raj Tunaru din Mangalia, despre care se știe că are unele probleme cu justiția și care, se spune ca este și puțin analfabet.

În urma acestei hotărâri a lui Ștefănescu, toate organizatiile și aproape toți membri din Constanța și-au dat demisia din APP. Dar asta nu este totul, odată cu aceste demisii, a făcut si Liviu Dragnea primul pas în spate, retrăgându-se din grupul CENTRAL de WATS APP al APP, de unde faceau parte toți cei care dețineau funcții în partid.

Liviu Dragnea s-a retras din Alianța Pentru Patrie

După acest ”pas inapoi”, Liviu Dragnea a început să facă unul câte unul (pe care nu îi voi mai menționa acum, ci într-un articol viitor) până la decizia finală de a renunța total și definitiv să mai susțină APP.

La doar câteva luni de la debutul APP, a apărut informația că Ștefanescu este unul dintre marii trădători ai lui Liviu Dragnea, un actor desăvârșit care a reușit să-l păcălească pe Liviu și, totodata, pe mii de români, că el este un prieten adevarat al lui Liviu și un patriot!!!

Liviu Dragnea s-a disociat în mod oficial de activitatea și practicile politice ale partidului Alianța Pentru Patrie

Inițial, informația a părut a fi ”conspirativă” sau SF, pentru ca, faptele care s-au întamplat ulterior în APP să confirme că acest partid este înca o unealtă a sistemului, care l-a tradat iar și care se foloseste de imaginea și prestigiul lui Liviu Dragnea.

Se spune că, în spatele APP este ”vestitul” Gabriel Oprea și că, de fapt, APP este UNPR 2. În aceste condiții, decizia lui Liviu Dragnea de a se retrage oficial din APP nu putea fi decât o chestiune de timp.

Să vedem exact Comunicatul de Presă de pe Pagina Oficială a APP


”Biroul Permanent Național al Alianței Pentru Patrie, a luat act de solicitarea domnului Liviu Dragnea, în cadrul C.E.X. desfășurat la Bacău în data de 18.08.2022, unde a participat ca invitat, prin care a cerut să nu i se mai asocieze imaginea și numele său în comunicatele și acțiunile partidului.

Biroul Permanent Național al Alianței Pentru Patrie înțelege că motivarea solicitărilor sale vin în urma situațiilor juridice actuale cu care se confruntă, a hotărârilor judecătorești definitive prin care are interdicția de a fi membru al vreunui partid și de a se implica în politică.

Alianța Pentru Patrie nu dorește ca în această perioadă în care dl Liviu Dragnea are restricțiile impuse de lege, să vulnerabilizeze drepturile si libertățile cetățenești ale acestuia.

În concluzie, Alianța Pentru Patrie așteaptă ca dl Liviu Dragnea să își rezolve problemele juridice, să se hotărască ulterior dacă dorește să mai facă politică și eventual să devină Membru APP.

Ținând cont de aspectele enumerate mai sus Alianța Pentru Patrie nu va mai folosi din acest moment numele și imaginea domnului Liviu Dragnea.

BIROUL DE PRESĂ AL A.P.P.
24 august 2022
Indicii. Liviu Dragnea s-a retras oficial din APP, Liviu Dragnea își retrage sprijinul și susținerea politică pentru Alianța Pentru Patrie, Liviu Dragnea se disociază în mod oficial de activitatea și practicile politice ale APP.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts