Ziar Magazin Online

Secretele Vaticanului, misterul pentru care Giordano Bruno a fost ars pe rug! Biserica este în Inimă, nu în afara noastră!

MEDIASTIRI – SECRETE 19 IUNIE 2022

Dărâmaţi TEMPLUL acesta şi în trei zile îl voi ridica – Isus Hristos

Giordano Bruno a susținut teoria heliocentrică, în ciuda împotrivirii Bisericii care credea că Soarele se învârte în jurul unui Pământ, intitulat centrul Universului. Se spune că pentru asta, el a fost ars pe rug de Inchiziţie exact în anul 1600. O dovadă in plus ca Biserica Catolică şi instrumentul său de tortură, Inchiziţia, se opuneau progresului ştiinţei, vrând să menţină în întunecime omul Renaşterii. Insă, el nu a fost ars pe rug din acest motiv, asta este o manipulare si dezinformare specifica pseudo-religiei.

Ciudata viziune spirituală despre Univers a lui Giordano Bruno

Pe numele său adevărat, Fillipo s-a născut în anul 1548 în localitatea italiană Nola, în apropiere de Napoli. El şi-a luat numele de Giordano, după ce a devenit membru al Ordinului Dominican.

Intr-o noapte, Giordano Bruno a avut un vis, dar nu unul obișnuit. Într-o stare de deplină luciditate, deși corpul lui fizic era adormit, lui i s-au revelat secretele Universului. El a putut atunci să vadă (prin clarviziune) celelalte lumi astrale, totodată fiindu-i revelate multe mistere. Asemenea ”viziuni” au avut mulți filozofi, Descartes, Emanuel Swedenborg, Socrate, etc.

Această revelație i-a schimbat complet viziunea asupra vieții și spiritualitații, el susținând unele idei avangardiste care au inceput sa-i deranjeze puternic pe ”conducatorii spirituali”.

– că Dumnezeu nu este separat de Lume
– că materia şi spiritul au la bază aceeași substanță
– că Universul este infinit, iar în spatele lumii vizibile se află o infinitate de alte lumi
– că Pământul are un suflet, şi că fiecare parte din el (regnul mineral, vegetal sau animal) este însufleţită
– că toate sufletele sunt înrudite, având aceeași origine Divină

Biserica este în Inima noastră, nu în afară

Aceasta este marea Revelație pe care a avut-o, și se pare că ea confirmă ceea ce a spus Isus: Dărâmați acest Templu și in 3 zile il voi reconstrui. Datorită acestei idei Bruno a fost ars pe rug. 

Acesta este unul dintre cele mai bine pazite secrete de la Vatican. El poate distruge din temelii Religia Coruptă, care s-a transformat într-o îngrozitoare afacere, care le ofera multor indivizi o viață materială îmbelșugată.

Dacă oamenii ar întelege cu adevărat că Dumnezeu nu este în Biserică, ci în interiorul lor, și că dependența lor față de Preot nu este una benefică, Religia Coruptă s-ar prabuși, iar oamenii și-ar recăpăta adevărata libertate spirituală.

”Sa faci ce zice preotul, nu ce face preotul!” – Dar de ce să nu fac ce zice Dumnezeu, în loc să fac ce zice preotul, întreb eu?!

Biblia se gasește acum pretutindeni, se poate achiziționa cu cea mai mare ușurință și, acolo veți gasi ceea ce doreste Dumnezeu de la voi să faceți, direct, nemijlocit. Respectarea anumitor ritualuri Creștinești, Botezul, Cununia, Împărtășania, etc, etc, este una, să devii paranoic și dependent de spusele unui preot care habar nu are să respecte nici cea mai mică literă din sfaturile pe care le dă, este cu totul atlceva!!!

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts