Ziar Magazin Online

Scrisoarea lui Liviu Dragnea către liderii Aliantei Pentru Patrie! APP este controlat de oameni cu bani, care n-au nici o legatură cu suveranitatea și patriotismul!

 MEDIASTIRI 26 08 2022

Liviu Dragnea, liderul neoficial al APP, trage un serios semnal de alarmă asupra ”prăpastiei politice” către care se îndreaptă acest partid

”Partidul Alianța Pentru Patrie este controlat de câțiva oameni cu bani, care n-au nici o legatură cu suveranitatea și patriotismul”

”Am avut multe discuții cu Codrin despre direcția în care se duce partidul. Degeaba! Argumentele mele nu au avut nici o valoare în fața influenței otrăvite a oamenilor din jurul lui”

Liviu Dragnea

Scrisoare deschisă către conducerea Alianței Pentru Patrie


„-Va salut! 

O sa fie un mesaj mai lung, dar vă îndemn să-l cititi pe tot.

M-am hotărât să scriu lucrurile de mai jos după ce am aflat că a început Codrin să sune în județe spunând ca APP trebuie să se rupa de Dragnea pentru că e ghidonat de servicii și de asemenea ca va schimba rapid președinții de la MH, GR, TR, SB, MM etc, cei care-l susțin pe Dragnea.” (ceea ce s-a și întâmplat după apariția acestei scrisori)

Din păcate s-a ajuns unde i-am zis de câteva luni că se va ajunge și anume, că el va fi influențat și implicit partidul controlat, de câțiva oameni cu bani, care n-au nici o legatură cu suveranitatea și patriotismul. Personaje care au venit langa Codrin cu un singur scop:  APP să ia 5% la alegeri și ei să înceapă să negocieze voturile din Parlament pentru avantaje de bussines.

”Nu aveam cum să fiu de acord cu o astfel de abordare”

Încet, încet, APP devine un vehicul politic pentru un grup de oameni de afaceri, și efectele se văd în sondaje, în cele reale nu în povești de adormit copiii…

La Cex, auzeam în stânga mea în clinchet de pahare, cum se discuta că vor fi schimbați niște președinți pentru că au început să aibă idei proprii!!!

De ce s-a ajuns aici? Pentru că de la înființare până acum, în APP nici o decizie nu s-a luat prin vot, ci intre doi, trei inși la un pahar de vorbă.

Și mă refer în special la numiri și demiteri stabilite de la centru. De asemenea, se aude din ce în ce mai mult prin Bucuresti despre bani ceruți pentru candidaturi la parlament și primării. Zvonurile astea au început să ajungă și la oameni care normal că se depărtează de APP.

Chefuri la zile de naștere la care vine poliția chemată de vecini, poze postate pe FB de la aceste petreceri etc, toate nu fac decât să scadă încrederea că APP ar putea fi o alternativă.

În ceea ce privește funcționarea internă a partidului, când lipsește votul, lipsește democrația internă și se instalează bunul plac discretionar. Pe calea asta, finalul va fi unul singur: dispariția politică a unui partid care a început ca o speranță pentru mulți romăni.

”Îl rog pentru ultima oară pe Codrin să se rupă de aceste personaje din jurul lui”

Care îl vor distruge până la urmă, și ca sănătate și ca om politic, să reluăm acțiunea politică din punctul de dinaintea apariției acestor indivizi, și să încercăm să reconstruim sănătos și sincer alternativa politică care ar putea salva țara. Dacă nu acceptă înseamnă că, ori nu mai poate percepe realitatea falsă în care este înfășurat, ori nu se mai poate rupe de ei.

Despre afirmația că eu sunt ghidonat de servicii nu am ce să spun pentru că numai niște idioți ar putea crede așa ceva. Este exact tipul de afirmație USR ista: acuzație fără nici o logică și nebazată pe nimic.

In final, vă transmit că eu merg înainte și voi continua să promovez ideile și principiile în care cred și pentru care am plătit cu libertatea.

Cu sau fara sprijinul APP.”

În următorul articol vom descrie pe cât posibil cronologic, maniera în care APP a evoluat de la înființarea sa și modul în care Liviu Dragnea a înteles că a fost tras pe sfoară de niște ”baieți deștepți” care s-au folosit de imaginea și prestigiul lui pentru a face o afacere bună, numită Alianța Pentru Patrie!

Vom prezenta cât mai detaliat felul în care Liviu Dragnea a înteles și a reacționat când și-a dat seama că APP nu este ceea ce i s-a prezentat inițial că o sa fie, un partid patriotic, suveranist, pentru suveranitatea, independența și bunăstarea tuturor românilor

Indicii. Liviu Dragnea se retrage din APP pentru că a fost acaparat de personaje cu bani și interese, Liviu Dragnea spune că APP s-a îndepărtat de obiectivul inițial, Liviu Dragnea spune că lipsesc votul și democrația în APP și că s-a instalat bunul plac discretionar.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts