Ziar Magazin Online

Sabin Folea, președinte IT și vicepreședinte APP Cluj: ”Invit tinerii patrioți să se alăture APP, ca să recuperăm România din mâinile trădătorilor!”

APP, PARTIDUL LUI LIVIU DRAGNEA, ESTE SINGURUL PARTID POLITIC DIN ROMANIA CARE PROMOVEAZA CU PRIORITATE TINERII

Sunt Sabin Folea, sunt Președintele Departamentului IT din cadrul Partidului Alianța Pentru Patrie Cluj și imi doresc să adun în echipa mea cât mai mulți tineri curajoși și patrioți

Viata in Romania in prezent este destul de dificila, ca nu este deloc usor sa iti faci o cariera in domeniu in tara asta, ca suntem platiti cu mult sub nivelul pe care il meritam si ca actuala clasa politica nu acorda nici macar o secunda de atentie tineretului.

A venit timpul ca vocea tinerilor patrioti romani sa fie auzita de oamenii politici, de firmele locale, de multinationale si de Statul Roman inainte de toate. Tocmai din aceste motive, tineri si studenti, va astept in numar cat mai mare alaturi de Alianta Pentru Patrie, deoarece este singurul partid din Romania care isi doreste cu adevarat o viata mai buna pentru tineri, locuri de munca mai bine platite pentru acestia si, pentru prima data dupa foarte multi ani, este singurul partid care asculta si tine cont de ceea ce au de spus tinerii patrioti romani.

Pentru ca fiecare tanar care a crescut, a studiat, s-a dezvoltat in Romania si care isi doreste sa isi continue aici viata trebuie pretuit, respectat, incurajat si sustinut. Va astept alaturi de mine in APP Cluj pentru a le arata celor din Administratia Locala, firmelor, multinationalelor si partidelor sistemului ca noi suntem viitorul Romaniei, ca umilintele e imperios necesar sa se opreasca si ca tineretul trebuie sustinut cat mai mult posibil.

Suntem multi, suntem inteligenti, suntem oameni de calitate care isi iubesc tara si meritam sa primim conditii decente de viata si dezvoltare.

Date de contact pentru toti cei interesati: adresa: Strada Regele Ferdinand nr.36, ap.5, Cluj-Napoca, website: www.appcluj.ro. Haideti alaturi de APP ca sa luptam pana la capat pentru o viata mai buna in Romania!

Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts