Ziar Magazin Online

”S.O.S” – partidul Dianei Șoșoacă! O șansă și o speranță pentru românii patrioți care o iubesc pe Diana și doresc să o susțină politic!

POLITICA 01 06 2022

Diana Șoșoacă a anunțat acum 2 zile în Parlamentul României că a devenit membră a partidului S.O.S.

Încă de pe 16 mai, MEDIAȘTIRI a anunțat că Diana pregatește zilele astea o surpriză pentru toți românii care o iubesc și vor să o susțină politic în lupta ei pentru România. Aici este ARTICOLUL unde am vorbit în premieră despre acest proiect al Dianei.

„Am un anunţ politic de făcut în ceea ce mă priveşte. De astăzi, vă anunţ că sunt membră a Partidului S.O.S. România. Vă mulțumesc foarte mult, Dumnezeu să binecuvânteze România și poporul român”,  a spus Diana Şoşoacă.

Partidul S.O.S. România a fost înfiinţat pe 21 noiembrie 2021, adică anul trecut. Ori este o ”coincidență” că senatoarea s-a înscris într-un partid apărut așa de curând, ori este un proiect patriotic care a fost gândit și creat chiar de ea, doar că s-a ocupat altcineva de demersul de înfiintare al acestui partid.

”Este deja făcut un partid, veţi auzi de el când va veni timpul. Nu vă spun nimic până nu consider că e necesar. Poate că sunt mai mult decât Marine Le Pen, am văzut că ea nici nu prea mai există pe acolo, au lăsat-o fără replică. Pe mine nu mă lasă nimeni fără replică“,  a spus Diana Şoşoacă anul trecut.

Ținând cont că S.O.S. a fost inființat la sfârșitul lui noiembrie, afirmația de mai sus ar fi trebuit făcută în decembrie. Dacă respectiva afirmație a fost facută până în 21 noiembrie, este aproape o certitudine că S.O.S. este partidul Dianei.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts