Ziar Magazin Online

”Rusia va fi întotdeauna vecina noastră”, spune Ministrul de Externe francez, Catherine Colonna!

MEDIASTIRI 19 10 2022 POLITICA

Noul Ministru de Externe francez, Catherine Colonna, șochează, spunând că Franța va depune eforturi pentru menținerea unei bune relații diplomatice cu Rusia

Nu a trecut nici măcar o jumate de an de când Macron a câștigat pentru a doua oară consecutiv președenția Franței, pe 24 aprilie 2022. 

Începe cumva Europa să-și schimbe optica politică, să se depărteze de planurile Ocultei Mondiale și să se apropie de Rusia și Vladimir Putin!?

Una dintre ideile pe care s-a bazat campania lui electorală a fost ”ajutorul pentru Ucraina”, idee pentru care a și fost dur criticat, că ”se gândește mai mult la Ucraina decat la poporul francez. Și na lovitură de teatru, după nici șase luni din noul mandat de Președinte al Franței, Ministrul său de Externe aruncă ”bomba”…..

Ministrul de Externe francez, Catherine Colonna, afirma că Franța depune eforturi ca relațiile diplomatice cu Rusia să fie bune 

”Parisul consideră că este important să se mențină canalele de comunicare cu Moscova și se opune încercărilor de a izola Rusia”

”Eforturile de menținere a contactului au făcut posibilă trimiterea unei misiuni Agenției Internaționale pentru Energie Atomică la Centrala Nucleară Zaporojie, dialogul ajută la obținerea rezultatelor. Este foarte important să existe canale de comunicare cu președintele rus Vladimir Putin, izolarea ar fi cea mai proastă opțiune de politică”, a subliniat ea.

„Va veni o vreme când conflictul se va încheia. Poate dura mult, dar Rusia va fi întotdeauna vecina noastră”, a mai spus înaltul diplomat francez.


Indicii. Ministrul de Externe francez Catherine Colonna afirmă că Franța trebuie să rămână în bune relații diplomatice cu Rusia, Catherine Colonna a spus că Franța depune eforturi pentru a avea canale de comunicare cu Vladimir Putin, Emanuel Macron pare că schimbă optica politică și se reorientează ca prietenie către Rusia și Vladimir Putin. 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts