Ziar Magazin Online

”Rusia produce rachete antiaeriene cât restul lumii la un loc, și mai performante!”-declară Vladimir Putin

MEDIASTIRI 26 01 2023 STIRI EXTERNE – CONSPIRATII

Vladimir Putin spulberă minciunile Occidentului și anunță că Rusia produce rachete antiaeriene cât restul lumii la un loc

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat marţi, 24 ianuarie, ca răspuns la afirmațiile privind lipsa de muniţia a armatei ruse, că Rusia produce rachete antiaeriene cât restul lumii la un loc.

În timpul unei vizite la Washington a lui Zelenski, în luna decembrie, SUA au anunţat că vor livra Kievului sisteme de rachete Patriot pentru a contracara raidurile aeriene ale Moscovei. Atunci, Putin a declarat că ţara sa are ”antidot” pentru rachetele Patriot pe care le consideră învechite şi care, potrivit lui,

”Nu sunt la fel de performante ca sistemele S-300 ruseşti, sisteme de rachete sol-aer cu rază lungă de acţiune”

Premierul Olandei, Mark Rutte, anunţase cu o săptămână în urmă că şi ţara sa intenţionează să trimită sisteme Patriot Ucrainei.

”În ceea ce priveşte apărarea antiaeriană de diferite clase, producţia rusă este comparabilă cu producţia mondială” –

a afirmat Putin în cursul unei întâlniri la Kremlin cu Viaceslav Gladkov, guvernatorul regiunii Belgorod, situată la frontiera cu Ucraina.

„Performanţa militară în practică arată că apărarea antiaeriană rusă este cea mai bună din lume. Şi, desigur, sistemele noastre sunt moderne şi fiabile. Multe se pot întâmpla, dar în general funcţionează fără erori” – a mai afirmat preşedintele rus.

„Le vom sparge ca pe nuci”, a spus el despre armele de atac americane


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts