Ziar Magazin Online

Republicanii lui Trump deschid anchetă în dosarul Hunter Biden și cel al finanțării Ucrainei, în care apare și numele Joe Biden!

MEDIASTIRI 11 12 2022 CONSPIRATIE

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN SUA: Dosarele familiei Biden și cel al finanțării Ucrainei, pe masa Camerei Reprezentantilor

Atâta timp cât democrații au controlat cele două camere, nici o anchetă n-a fost demarată în privința dosarului finanțării războiului din Ucraina și nici in dosarul Hunter Biden, în care apare și numele lui Joe Biden.

Republicanii au câștigat Camera Reprezentanților, iar Nancy Pelosi, fostul șef al democraților, a demisionat înainte ca GOP (Great Old Party – republicanii) să-și fi ales succesorul. Cele două anchete au fost anunțate de republicani înainte de câștigarea alegerilor.

Asemenea informații nu sunt publicate de site-urile de știri, le puteți găsi pe profilul de FB al lui Aurelian Pavelescu, Președintele PNȚCD și în alte câteva locuri, media globalistă le protejează cu mare atenție. Cert este ca Donald Trump se apropie vertiginos de un al doilea mandat de Președinte al SUA, și planul Neonaziștilor va fi zdruncinat din temelii!

Republicanii au lansat acuzații dure. În cazul Biden, informațiile extrase din laptopul lui Hunter Biden sunt publice din 2019.

În așteptarea alegerilor din 2024, lupta dintre Democrați și Republicani va fi dură și va marca o cotitură în politica internă și externă a SUA. Între cele două partide s-a deschis o prăpastie de netrecut, care reflectă divizarea extremă din sânul societății americane. Impactul va influența, cu siguranță, UE și spațiul european.


TEME. Republicanii lui Trump deschid anchetă în dosarul Hunter Biden și cel al finanțării Ucrainei, în care apare și numele Joe Biden, Camera Reprezentanților din SUA deschide anchetă în dosarele Hunter Biden și al finanțării Ucrainei.
spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts