Ziar Magazin Online

Republicanii lui Donald Trump câștigă Camera Reprezentanților și implicit alegerile în SUA, dând peste cap planurile Ocultei Mondiale

MEDIASTIRI 12 11 2022 POLITICA

Republicanii au câștigat deja peste 210 locuri în Camera Reprezentanților, din cele 218 necesare, dar mai sunt înca 33 de alegeri

Potrivit estimărilor Edison Research, Republicanii sunt foarte aproape de cele 218 de locuri necesare pentru a smulge controlul Camerei de la democrați și a opri, practic, agenda legislativă a președintelui Joe Biden, în condițiile în care, mai sunt înca 33 de alegeri.

Este cert acum că Partidul Republican condus de Trump a câștigat Camera Reprezentanților, camera care controlează bugetul și, de principiu, politica internă. La Senat nu se cunoaște rezultatul final, dar, chiar dacă republicanii nu vor avea majoritatea, victoria rămâne la fel de importantă.

Neoficial, Republicanii lui Trump au câștigat deja alegerile în SUA

Chiar dacă presa nu scoate o vorbă clară despre asta. Democrații, ca și susținătorii lor europeni și, bineînțeles România, n-au întârziat să-și proclame și ei un fel de ”victorie”, susținând că Trump n-a reușit să formeze ”valul roșu”, adică să câștige masiv și camera și senatul. O manipulare. Pentru că, de fapt, prin câștigarea camerei, republicanii îl vor limita și controla puternic pe Biden, fiind anunțate deja anchete și tăierea bugetului pe care democrații îl ofereau necondiționat, în chestiuni esențiale.

”De azi, în guvernele europene s-a instalat panica și, mai ales, la UE. Neomarxiștii europeni și-a schimbat deja agendele, iar propaganda își caută justificări și scuze: neliniști și nori grei în ”paradisul” lor, din care lipsesc iubirea și oamenii înșiși”- Aurelian Pavelescu

Biden a recunoscut miercuri această realitate, spunând că este pregătit să lucreze cu republicanii

Un oficial de la Casa Albă a declarat că Biden a vorbit la telefon cu liderul republican al Camerei Reprezentanților, Kevin McCarthy, care și-a anunțat mai devreme în cursul zilei intenția de a candida pentru funcția de președinte al Camerei dacă republicanii vor controla camera.

„Poporul american a arătat clar, cred, că se așteaptă ca republicanii să fie pregătiți să lucreze și cu mine”- a declarat Biden la o conferință de presă la Casa Albă.

Democrații,  aflați acum la putere, suferă în mod istoric, pierderi grele în primele alegeri de la mijlocul mandatului unui președinte, iar Biden se confruntă cu o popularitate și susținere din ce în ce mai scăzute.

Rezultatele de marți au sugerat că alegătorii l-au pedepsit pe Biden pentru cea mai abruptă inflație din ultimii 40 de ani, în timp ce, în același timp, au ripostat împotriva eforturilor republicanilor de a interzice avortul.


TEME. Republicanii lui Trump câștigă alegerile în SUA, Donald Trump și republicanii au câștigat Camera Reprezentanților în SUA, alegerile din SUA, unde au câștigat republicanii lui Trump, dau peste cap planurile Neonaziștilor Globaliști.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts