Ziar Magazin Online

Replica lui Carmen Dan la acuzația ridicolă că”ar fi vrut să fure”un partid! Carmen Daniela, cea mai apreciată femeie din politica din România!

MEDIASTIRI 02 10 2022 POLITICA

Dumitru Preda, președintele partidului PDSE, a afirmat într-un comunicat de presă, ca Liviu Dragnea, Carmen Dan și Mario Rafael au încercat ”să-i fure partidul!”

Începem articolul cu o mantră de meditație ZEN: ”De ce ar incerca Liviu, Carmen si Rafael să fure un partid” știind că sunt în jur de 100 de partide anonime în România, și sunt zeci de partide care i-ar primi cu brațele deschise, pentru a putea ieși din anonimat, și eventual să treacă magicul prag electoral de 5 %. Sau ar putea chiar ei să înființeze un partid!

„Pe data de 21 septembrie 2022 am fost sunat de vechea mea cunoștință, Rafael Mario Ilie, care m-a rugat să ne întâlnim, pentru că dorește să se înscrie în partidul meu, și să mijlocească ulterior o fuziune cu A.P.P., partidul în care este Codrin Ștefănescu. La rugămintea sa, am mers la fostul sediu al A.P.P. Sector 5, în care își desfășurase activitatea Rafael Mario Ilie. În sediul respectiv, am avut surprinderea să văd că eram așteptat, în afară de Rafael Mario Ilie și de către Nicolae Liviu Dragnea și Carmen Dan”

„Nicolae Liviu Dragnea și Carmen Dan mi-au spus că au 24 de organizații județene ale A.P.P., cu structuri complete, care vor să se înscrie în partidul meu, respectiv P.D.S.E. Desigur, în calitate de Președinte al unui partid mic, abia înfințat am fost deosebit de surprins și încântat! Nicolae Liviu Dragnea și Carmen Dan mi-au cerut să le las niște decizii de numiri în funcții, în alb, semnate de mine și de Secretarul General al P.D.S.E., urmând ca ei să își completeze deciziile respective, cu membrii celor 24 de organizații județene, care în mod automat deveneau și președinți ai filialelor. Asta am și făcut! După ce le-am lăsat deciziile de numire, în alb, semnate de mine și de Secretarul General al P.D.S.E., ne-am despărțit, urmând să ne vedem, când sunt documentele completate.”  se arată în comunicatului de presă al partidului P.D.S.E.

Nu numai că Liviu Dragnea NU a avut nici un fel de funcție și putere decizională în APP, dar la data de 21 septembrie el nici măcar nu mai susținea APP-ul, acest lucru fiind demonstrat de Comunicatul Oficial de pe Pagina Oficială a APP, din data de 31 august 2022, (fig 3). Poate că a avut loc o discuție între Dumitru Preda și Liviu Dragnea pe 21 septembrie 2022, dar această discuție, logic vorbind, ar trebui să aibă un cu totul alt conținut decăt cel prezentat în Comunicatul Oficial de către Partidul Dreptatii Sociale European.

CRONOLOGIA DATELOR ARATĂ CĂ, UNDEVA, EXISTĂ O CLARĂ DISFUNCȚIE DE LOGICĂ

Oficial, Liviu Dragnea nu mai susține APP de o lună, orice referire facută pe 21 septembrie, care il leagă pe Liviu Dragnea de APP fiind lipsită de orice fundament

Pe 26 august, la câteva zile după ce Liviu Dragnea anunță la Bacău că își retrage sprijinul pentru APP, Codrin Ștefănescu scrie prima postare în care recunoaște, în cuvinte extrem de jignitoare, despărțirea de Liviu Dragnea. (FIG 1)

Pe 28 august, Ștefănescu pune a doua postare pe această temă. (FIG 2)

Pe 31 august APP dă Comunicat Oficial pe Pagina Oficiala despre ”despărțirea” de Liviu Dragnea. (FIG 3)

Cum poate Dumitru Preda să afirme că s-a întălnit cu Liviu, Carmen și Rafael la fostul sediu APP, pentru a mijloci ulterior o fuziune cu APP!? De ce nu s-a întâlnit să negocieze direct cu Codrin Ștefănescu, secretarul general în exercițiu al APP!?

Ce zice Carmen Dan despre această acuzație ridicolă

Mai exact, înțeleg că un domn – Preda, care uită cu ce insistență cerea o întâlnire cu Liviu Dragnea, odată ce s-a aflat față în față cu acesta, a simțit ca poate fi vedetă! Cum? Simplu! Bătând câmpii… iar în goana asta dezinvoltă uită să spună cum i-a oferit lui Liviu Dragnea partidul și că a venit blindat cu secretarul general și încă 2 colegi din conducere la o discuție mult așteptată. Nu de Dragnea, nu de mine, nu de prietenul nostru, Rafael.

Îmi amintesc, sunt și martori, că Liviu Dragnea i-a spus că nu caută partid, dar că poate discuta cu cei care s-au rupt din APP. Iar domnul, ca să probeze bună-credința, a arătat un protocol din 2019, semnat cu nu știu câte partide! A, și a menționat de nenumărate ori cât este de onorat că a avut ocazia să poarte o discuție! În rest, poate că cei mulți plecați din APP ar fi vrut să-l cunoască pe “dezinteresatul” domn Preda, care se arată foarte dispus să facă politică la nivel înalt!

În fine, ce voiam să zic: aveți grijă pe unde vă beți cafelele cu prietenii! Nu știi niciodată cine vine cu “idei”. Pentru că asta s-a întâmplat, de fapt: beam o cafea cu Liviu Dragnea și cu Rafael când ne-a întrerupt domnul Preda!

Și acum, întrebare: cum se fură un partid?”


Indicii. Carmen Dan replică inteligentă la acuzația că ”ar fi avut intenția să fure un partid”, Carmen Dan dezminte acuzația ridicolă că ar fi vrut ”să fure un partid”, Carmen Dan este de departe cea mai valoroasă și apreciată femeie din tot peisajul politic Românesc.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts