Ziar Magazin Online

Replică dură a liderului Dragnea pentru mass-media coruptă:”O să vă acționez în instanță și vă voi solicita daune!”

MEDIASTIRI 09 08 2022 POLITICA

Sătul de minciunile pe care o parte a mass-mediei din România le promovează la adresa lui, Liviu Dragnea decide să ia o poziție publică dură

Într-adevar, o parte a mass-mediei, din păcate cea mai mare parte, pare luată de o vâltoare, pare ca nu îsi poate găsi echilibrul jurnalistic, decența și justețea informațiilor prezentate.

Liviu Dragnea ia atitudine împotriva minciunii și dezinformării 

”Tot ceea ce voi obține în instanță de la dumneavoastră voi dona cât mai multor familii de români aduse în prag de sărăcie de acest guvern sinistru”

”Dorința patologică de senzațional și foamea de rating a pseudo – jurnaliștilor de la România TV a atins cote alarmante astăzi. În detenție mi-au fost călcate în picioare multe drepturi, dar nu am fost nici bătut, nici violat. Știu de ce o faceți! Și mai știu și cine vă comandă să publicați asemenea minciuni despre mine! Vă transmit vouă și stăpânilor voștri că vă voi târî în instanțe până când vă veți sătura să inventați tot felul de inepții despre propria-mi persoană.”

Indicii. Replică publică dură a lui Liviu Dragnea, mass media promovează informații false despre Liviu Dragnea, o parte a media minte și dezinformează intenționat despre Liviu Dragnea, Liviu Dragnea îl va acționa în instanță pe Victor Ciutacu și ROMÂNIA TV pentru defăimare.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts