Ziar Magazin Online

”Refuzați orice restricții” Diana Șoșoacă înfruntă dur Oculta Mondială; comunicat oficial al partidului ”SOS!”

MediaStiri CONSPIRATIE 24 IULIE 2022

Partidul SOS, al cărui președinte este Diana Șoșoacă, dă un comunicat oficial prin care își prezintă poziția față de intenția actualului guvern de a reintroduce restricțiile aberante și neconstituționale legate de marea escrocherie numită Covrig cu fasole 19

Partidul SOS ROMANIA, condus de  Diana Sosoacă a transmis un comunicat prin care dorește să-i ajute pe români să conștientizeze că:

Există „Dreptul la nesupunere civică”, și că „Toate aceste decizii sunt neconstituționale!”

“Tot nu ați înțeles că în Guvernul României nu pot sta oameni liberi ca noi? Tot nu ați înțeles că sunt toti în aceeași barcă și au țintele impuse din afară?”scrie Erich Mocanu președinte S.O.S. RO – Germania pe pagina sa erichmocanu.ro

Comunicat oficial al partidului S.O.S România cu privire la reintroducerea restricțiilor și a dictaturii medicale   

Comunicat de presă al partidului S.O.S


”Spuneți un NU categoric reintroducerii restricțiilor”

”Poate nu știți de ce Rafila făcea pe contestatarul măstii, vaccinării și avea un discurs ca al celor 70 % neînțepați. Acum ne-au dumirit cât de perverși pot fi propovaduitorii Noii Ordini Mondiale. A încercat să-i facă pe români să aibă încredere în el, l-au asimilat celor care ar fi omul lor din interior, împotriva sistemului, mă rog, asta ar fi vrut bolnavii ăștia ai NOM, ca apoi românii să se ducă ca oile după fentă! 

Iată că Rafilianul impune restricțiile, după ce, numai până ieri se lua la harță cu Arafat și făcea pe eroul național care l-ar fi îngenuncheat pe Șeful urgenței, din Comitetul vieții slavizate.Tot nu ați înteles că în Guvernul României nu pot sta oameni liberi ca noi? Tot nu ați înteles că sunt toți în aceeași barcă și au țintele impuse din afară? 

REFUZAȚI ORICE RESTRICȚII

DACĂ MAI ACCEPTAȚI SĂ PURTAȚI BOTNIȚĂ, SIMBOLUL SCLAVIEI, PENTRU O AȘA-ZISĂ PANDEMIE, ÎNSEAMNĂ CĂ AVEȚI GRAVE PROBLEME DE PERCEPȚIE A TUTUROR DOVEZILOR ȘTIINȚIFICE CARE AU DEMONTAT TOATE MIZERIILE LOR.

RAFILIANULE, NU VOM PURTA BOTNIȚĂ ………

TOATE ACESTE DECIZII SUNT NECONSTITUȚIONALE

Români, începe lupta, veniți alături de S.O.S România și senatorul Diana Ivanovici Șoșoacă, pentru a ne elibera definitiv din sclavia pandemică.”

”ÎMPREUNĂ REUȘIM, POPORUL UNIT ÎNVINGE”


Acesta este comunicatul de presă oficial al partidului S.O.S ROMANIA

Indicii. Românii nu mai acceptă bataia de joc și teroarea restricțiilor sanitare, Diana Șoșoacă împotriva dictaturii medicale, Diana Șoșoacă și S.O.S, Rafila slujitorul Ocultei Mondiale, Erich Mocanu și S.O.S, 

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online      

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts