Ziar Magazin Online

Râmnicu Sărat, orașul Pomilor Torturați! Un fenomen ocult, bizar, malefic, transformă acest oraș într-un peisaj Bacovian, sinistru, lugubru, înfiorător!

MEDIASTIRI 09 03 2023 STIRI SINISTRE DIN RAMNICU SARAT

Locuitorii din orașul Râmnicu Sărat asistă înmărmuriți și revoltați la un fenomen straniu; Pomii Seculari sunt torturați și schilodiți

Din ce în ce mai mulți râmniceni încep să ia atitudine la această batjocoră a Primăriei, ei înțelegând că, odată cu distrugerea Pomilor Seculari, chiar viața locuitorilor acestui oraș este amenințată.

Atitudinea Primăriei orașului Râmnicu Sărat și a primarului Sorin Cârjan de a distruge Pomii Seculari este absolut de neînțeles, în condițiile în care, este bine știut faptul că mașinile se înmulțesc pe zi ce trece iar poluarea aerului este din ce în ce mai mare!

Ei, dar cică niște păsărici, pardon, păsărele, tot ciripesc că schilodirea Pomilor Seculari din Râmnic ar fi o condiție obligatorie ca UE să ne acorde fonduri. Să ne dea bani, cu condiția de a ucide pomii, astfel, ne sinucidem și noi. Super! ”Vorbe!”

Imgini sinistre din Râmnicu Sărat, ce par a fi Ritualuri Satanice

De ce vă zic, ceea ce vă spun, pentru că acești pomi nu sunt tăiați! Ok, au îmbătrânit, îi tăiem și îi înlocuim. Sau, îi curățăm, tăiem toate crenguțele uscate, crengile crescute nepotrivit…….etc.

NU, Pomii Seculari sunt schilodiți, sunt torturați într-un mod straniu, bizar, așa cum veți putea constata din imaginile ce vor fi prezentate în continuare

Aici în zona industrială are loc acum acest MASACRU asupra Pomilor Seculari. În imagine se vad câșiva Pomi care încă nu au fost TAIAȚI ÎN DOUA!

Sper ca acești pomi să reușească să supraviețuiască MASACRULUI, acest articol fiind un semnal dur și ferm pentru oprirea UCIDERII POMILOR SECULARI din Râmnicu Sărat

Toți pomii din Parculețul din fața primăriei au fost MĂCELĂRIȚI într-un mod cumplit! Ca și locuitor al acestui oraș ”misterios” sau ca un trecător, turist, dacă privești o așa imagine, ce simți!?

Simți o bucurie, ceva frumos, ceva Dumnezeiesc, sau ceva înfiorător, urât, respingător, Satanic!? Ce fel de energie simți privind acesti pomi măcelariți!? Ce stare interioară ai!?

Acesta este Parculețul din fața primăriei, care apare ca fiind format din corpurile schilodite, diforme, aflate în agonia morții, a unor pomi, altădată întregi, sănatoși, frumoși și puternici

Aici avem, de asemenea, un caz șocant! Care este logica acestei imagini!? De ce acest pom a fost schilodit, de ce nu a fost tăiat!? Care este logica acestui ciot lasat așa!?

Dar, cea mai sinistră imagine este următoare!

Inițiații știu că în ritualurile satanice se tortureză și se ucid ființe vii. Pomii sunt ființe vii, așa cum a fost și Ursul Artur ucis de apropiatul lui Iohanis, așa cum au fost și sutele de mii de găini arse de vii, sănătoase fiind!

Sper ca acest articol să vă determine să renunțați la a mai schilodi, tortura, batjocori și ucide Pomii Seculari din Râmnicu Sărat!

Update, 16 03 2023

La momentul când am scris acest articol, nici măcar nu bănuiam amploarea ATROCITĂȚII comise de Primăria Orașului Râmnicu Sărat față de Pomii Seculari 

Efectiv Pomii din tot orașul sunt distruși. Puțini au mai scăpat sănătoși, neatinși de drujba incompetenței și inconștiinței umane. Sper din tot sufletul, și imi doresc, să reușim să salvam de la maltratare Pomii Seculari din Parcul Mare al orașului și ce a mai rămas neatins.

Urmează noi imagini terifiante, cu copaci maltratați, schilodiți și, în cele din urmă distruși complet.

Imaginea de mai sus este cea mai sugestivă. De ce o ființă umană  (sau poate că acea ființă, deși are aspect uman, are un Suflet inuman) ar schilodi pomul din dreapta și nu l-ar lăsa să crească frumos, precum cel din stânga!? DE CE? PENTRU CE MOTIV?

Prezentă informații edificatoare de pe SITE-ul oficial al Organizației GREENPEACE

aici-este-articolul-complet-al-organizației-greenpeace

– Toaletările pot fi realizate doar în baza avizelor de specialitate emise de către Primărie prin Direcția Protecția Mediului și Educație Ecocivică (DPMEE). Avizul eliberat de PMB conține specificații clare referitoare la lucrările de tăiere ce pot fi aplicate arborilor vizați.

Nu este legal să toaletezi mai mult de 2 m din vârful ramurilor, maxim o treime din coronament, maxim 15% din potențialul folar al unui arbore matur, păstrând o coroană echilibrată.

–  Așa arată o toaletare corectă.

 După toaletare, copacul trebuie să-și păstreze coroana intactă


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts